Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Kulcsár Edinának beszóltak a kommentelők!

Facebook/Kulcsár Edina
Kulcsár Edinának beszóltak a kommentelők!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Épp hogy kiderült, Edina kapta meg Gombos Edina állását az Aktív új műsorvezetőjeként, máris elindult a negatív kommentáradat. A szépség persze azonnal reagált a rosszindulatú megjegyzésekre.

Edinát többen is azzal vádolták a legnagyobb közösségi oldalon, hogy nem ért ehhez a szakmához, hiszen sosem tanulta. Az egyik kommentelő például ezt a gúnyos megjegyzést írta Edina szavait idézve: „A mai műsorvezetők is elkezdtek valahonnan.. " Igen, az iskolapadból kedves…


Egy másik kommentelő véleménye pedig ez volt: „Az én lányom főiskolán tanult azért, hogy a médiában dolgozhasson, de ezért nem kap többek között állást. A tudás már nem lényeges.”


Edina így reagált a negatív megjegyzésekre:

„Habár kaptam ma hideget-meleget, senki nem tudja a kedvemet szegni a műsorvezetéstől! Továbbra sem tudom letörölni a mosolyt az arcomról, mert nagyon örülök, hogy ilyen lehetőséget kaptam! A negatív kommentekre reagálva annyit szeretnék mondani, hogy valóban nem tanultam műsorvezetést, de én soha nem jelentettem ki olyat, hogy profi lennék! A mai legjobb műsorvezetők is elkezdték valahonnan... Igyekszem fejlődni, de ehhez a ti támogatásotokra is szükségem van! Ha ledegradáljuk a másikat, alábecsüljük, irigykedünk, és pocskondiázunk attól a legkevésbé sem fog fejlődni az adott területen! Innentől kezdve mindenkinek a kezében van a döntés, hogy miként formálja a véleményét, de természetesen érdeklődően fogom olvasni őket”


Szerencsére azonban így is több volt a gratuláló, pozitív üzenet a szépségkirálynő oldalán, így Edinának nincs oka aggodalomra.

Mi drukkolunk neki és sok sikert kívánunk!

Négy hónapja (szinte) kizárólag magam főzök – 18 dolog, amire rájöttem ezalatt

Életemben először elkezdtem minden nap főzni. Nevessetek, ha akartok, nekem ez nagy dolog.

Napi horoszkóp május 27.:a Bakok komoly elhatározásra jutnak, a Halak bátran vállalják a véleményüket

Mielőtt átadod magad a hétvégének, érdemes elolvasnod a napi horoszkópod, mert a csillagok mára is izgalmas üzeneteket küldtek!

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!