Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Sztárban sztár összefoglaló: ez történt az első adásban!

TV2
Sztárban sztár összefoglaló: ez történt az első adásban!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Izgalmas produkciókkal, hamis hangokkal és néhány bakival indult a műsor, amely tavaly a legnézettebb produkciók egyike volt. Ez történt az első adásban!

A szigorú zsűri, Liptai Claudia, Majka, Havas Henrik és Bereczki Zoltán már az első adásban sem kímélték kritikáikkal a versenyzőket, és persze közben szórták a poénokat is.


Rácz Gergő Anastacia-ként bizonyíthatott, ami nem volt könnyű, hiszen egy férfinak nőt játszani mindig nagy kihívás. Szerencsére jól oldotta meg a feladatot.

Bebe a Kiss zenekar Crazy Nights című dalát énekelte el –vagyis csak próbálta, mert az ő előadásába csúszott bele a műsor majdnem összes hamis hangja…

Peter Sramek mint Cipő, a Republic egyik leghíresebb dalát, a Repül a bálnát énekelte el. Átalakulása zseniálisan sikerült, nézd csak a fotót!

Varga Győző Elvis Presley-je nem aratott nagy sikert - a hangszínük elég hasonló, ezért tűnt jó választásnak a magyar énekes számára, ám végül mégis kudarcot vallott vele.

Csonka András Balázs Paliként szintén nagyon vicces látványt nyújtott: a mulatós sztár szerepét szenzációsan hozta.

Gáspár Lacié volt talán a legelképesztőbb átalakulás: a szőke Meghan Trainort kellett eljátszania, akit All about that bass című száma tett híressé. A szőke loknik és virágok Laci hajában óriási neveteést váltottak ki mindenkiből a helyszínen!

Baby Gabi Zalatnay Saroltaként tarolt, ráadásul a legendás énekesnővel együtt énekelhette el a Nem vagyok én apáca című örökzöld slágerét.

Nyári Edit és Alíz a Modern Talkingként született újjá: nem jelentett nekik kihívást ez a feladat, és a zsűri is jónak értékelte a produkciót.

Wolf Kati a Valami Amerika egyik nagy slágerét adta elő, Oroszlán Szonja bőrébe bújva. A Tépj szét című dalt imádták a nézők, és a zsűri is, ráadásul Kati hozta a formáját és egyetlen hamis hang sem csúszott az előadásába.

Csobot Adél Terecskei Ritává változott át a Zanzibárból: a raszta fonatok és az előadás azonban nem igazán nyerték el Claudia tetszését.

Tóth Gabi az Uptown Funkot adta elő Bruno Marstól, de nem került a legjobban pontozottak közé, mivel a zsűri szerint inkább „tóthgabis” volt az előadás, mint „brunomarsos”.

Janza Kata Bergendy Istvánt alakította, ám sajnos ezt a produkciót és átalakulást értékelte leggyengébbre a zsűri, így az első kieső az Operettszínház sztárja lett az összesített pontok alapján.

A következő adás is tartogat majd meglepetéseket, hiszen a magyar sztárok megint nagyon izgalmas karakterek bőrébe bújnak majd!

Íme a lista, hogy ki, kit fog alakítani jövő héten!
Tóth Gabi: Britney Spears
Peter Srámek: Delhusa Gjon
Wolf Kati: Varga Viktor
Gáspár Laci: Michael Jackson
Csobot Adél: Aradszky László
Baby Gaby - Mohamed Fatima
Nyári lányok: Freddie Mercury és Montserrat Caballé
Varga Győző: takáts Tamás
Rácz Gergő: Biga
Bebe: Tom Jones
Csonka András: Amanda Lear

Te is várod már a következő adást?

Olvasd el ezt is!
Olvasd el ezt is! Csobot Adél férjhez megy

3 dolog, amire idén nyáron végre sort kell kerítened!

Mi már most szólunk, tervezz előre és használd ki ezt a három hónapot.

Próbálj meg 10 perc alatt tusolni, ha újszülött van a házban! Vajon sikerül?

Kisbaba mellett sokszor egy kiadós zuhanyzás is spa-élménynek számít. Vagy mégsem?

Gerard Butler durván megváltozott, a bicepsze a kétszeresére nőtt, nézd meg!

Gerard Butler egyáltalán nem úgy néz ki már, mint ahogy például A csúf igazságban láthattad.

Fizess elő az Instyle magazinra egy évre most 70%-os kedvezménnyel!
Borító

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!