Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Leonardo DiCaprio legmenőbb döntése valaha, a Földünkért

Europress
Leonardo DiCaprio legmenőbb döntése valaha, a Földünkért
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Leo is tőkeátcsoportosítást hajt végre befektetéseinek zöldítése érdekében. És ez nem az első (és valószínűleg nem is utolsó) környezettudatos tevékenysége.

A New Yorkban zajló Klímahéten bejelentették, hogy Leonardo DiCaprioLeonardo DiCaprioszínész54cikk4galéria5videóMég több róla,az Egyesült Államok WWF iroda igazgatótanácsának tagja is azok között a befektetők között van, akik mintegy 17 ezer milliárd Font értékben kivonják tőkéjüket a fosszilis energiahordozók piacáról, jelentették be a tegnapi nap folyamán, hogy ezzel is elősegítsék a klímaváltozás és a globális felmelegedés elleni küzdelmet.

Ez nagyon jófej dolog Leótól, akiről tudni kell, hogy eddig is teljes mellszélességgel kiállt a klímaváltozás elleni küzdelem mellett. ALeonardo DiCaprioLeonardo DiCaprioszínész54cikk4galéria5videóMég több róla Foundation1998 óta létezik, és a fenntartható jövőért, valamint az ökológiai lábnyom csökkentése érdekében kampányolt, és igyekezett sokat tenni eddig is.

Miután megvizsgáltam a fosszilis üzemanyagok piacáról való tőkeátcsoportosítások belső mozgatórugóit és az éghajlatvédelmi megoldásokba történő befektetések hátterét, meggyőződtem arról, hogy nekem személyesen is és a Leonardo DiCaprioLeonardo DiCaprioszínész54cikk4galéria5videóMég több róla Alapítvány nevében is az ügy mellé kell állnom, és meg kell hoznom ezt a döntést.

Az ökológiai lábnyom az a hatás, amit egy ember pusztán az életvitelével a környezetre mér. Nem csak embereknek van ökológiai lábnyoma, de cégeknek, városoknak és országoknak is lehet értelmezni az öko-lábnyomát.

Logikusan egy szénerőmű a puszta létezésével jobban megterheli a környezetet, mint a nagymamád azzal, hogy hobbiból köt, vagy te a fogmosásoddal.Fontos, hogy átérezzük az ügy fontosságát. Mindenki tud tenni a környezet megóvásárt, te is. Erre lehet mondani, hogy igen, de egy fecske nem csinál nyarat!

Lehet ezt mondani persze, de mivel neked is van ökológiai lábnyomod, ha tudatosan teszel érte, hogy csökkentsd azt, azzal sok minden még nem változik. Igaz, de ha egyre többen kezdenek el hasonlóan gondolkodni, mert átérzik, hogy fontos, hogy személyesen is tegyenek a klímaváltozás ellen –, ahogy Leo már rég átérzi –azzal egész városok, végső soron pedig egész országok öko-lábnyoma is csökken, az pedig azért már valami!

Te teszel a környezetedért?

Mennyire vagy környezettudatos?Szavazz!
Amennyire tudok, odafigyelek a környezetre – a szelektív hulladékgyűjtéstől az energiatakarékosságig.
Vannak dolgok, amikre ügyelek, például textil bevásárlószatyrot használok, de nem ástam még bele magam a témába.
Annyi más téren kell még tudatosnak lennem, hogy erre már nem terjed ki a figyelmem.
Megosztom az eredményt
Ide utazz a horoszkópod szerint, ha OROSZLÁN jegyű vagy!

Egy oroszlánnal utazni csupa izgalom! Végtelenül aktív útitárs, aki mindig megtalálja a legmenőbb helyeket.

5 sztár, akinek nem volt elég 1 menyasszonyi ruha az esküvőjén

Képtelenek voltak választani? Vagy új – és meglehetősen puccos – divat van születőben? Akárhogy is, egyre többen esküsznek arra, hogy többféle menyasszonyi ruhában mutassák meg magukat az olvadozó násznépnek – és persze az egész world wide webnek.

3 dolog, amire idén nyáron végre sort kell kerítened!

Mi már most szólunk, tervezz előre és használd ki ezt a három hónapot.

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!