Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Iszak Eszti megmutatta szuperhelyes kisöccsét

Instagram/iszakeszti
Iszak Eszti megmutatta szuperhelyes kisöccsét
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A gyönyörű műsorvezető Instagram oldalán mutatta meg először jóképű öccsét, aki a modellszakma helyett inkább a szociológiát választotta - pedig az előbbi iránt is sokáig érdeklődött. Eszti és Krisztián között nagyon jó a kapcsolat, de ez nem volt mindig így! Többek közt erről is mesélt a VIVA sztárja.

Eszti szerint gyerekként gyakoriak voltak közöttük a veszekedések és előfordult verekedés is, felnőve azonban szerencsére minden megváltozott: ma már mindig számíthatnak egymásra és ott segítenek a másiknak, ahol csak tudnak.

„Tíz évesen én már nagylánynak éreztem magam, ciki volt, hogy az öt éves kistesóm mindig a sarkamban van, és derogált az ovissal játszani. Gondolom ez minden testvérpárnál így van, ahol 1-2 évnél nagyobb a korkülönbség” – emlékezett vissza Eszti, aki öt éves volt, amikor öccse megszületett. A Tükröm, tükröm című műsor népszerű szépségtanácsadója ma már egészen más szemmel néz a testvérére.

„Most már nagyon jó a viszonyunk, nagyon gyakran beszélünk telefonon vagy chaten, de találkozni sajnos csak ritkán tudunk, ugyanis Krisztián Szegeden tanul szociológiát, Ő most 23 éves és nagyon helyes, ezért sokan megkérdezik, nem érdeklődik-e a modellszakma iránt. Volt ugyan egy időszak, hogy megkérdezte, nem tudnék-e segíteni neki ebben, de aztán letett róla, és ma már inkább a kognitív tudományok érdeklik. A lányokkal kapcsolatban viszont nem ennyire közlékeny, általában csak akkor árulja el, hogy barátnője van, ha kezd komolyabbá válni a dolog.Néha rácsodálkozom, mennyire felnőtt már, de ő nekem akkor is örökre a kistesóm marad, akit próbálok terelgetni. ”

Szerinted is cuki pasi Eszter kisöccse?

Olvasd el ezt is!

89 éves korában elhunyt Sir Roger Moore

Egyike volt a leghíresebb színészeknek, akik James Bond szerepébe bújhattak.

8 dolog, amit a mentálisan erős nők minden nap csinálnak

Ha elkélne egy kis mentális erősítés, olvasd el ezeket a tippeket!

Már megint micsoda hajmeresztő dolog derült ki Diana hercegnőről

Augusztusban lesz 20 éve, hogy Diana hercegnő, valamint barátja és a sofőrjük tragikus autóbaleset áldozatai lettek. Az évforduló környékén jó néhány könyv, film, tévéműsor jön ki; most például egy dokumentumfilm, amiből azt is megtudhatjuk, hogy...

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!