Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Calvin Harris legalább 3 gyereket akar Taylor Swifttől

Europress
Calvin Harris legalább 3 gyereket akar Taylor Swifttől
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A zenész csak úgy lebeg a rózsaszín ködben. Máris családot tervez!

Taylor igyekszik kerülni a magánéleti témát az interjúk során, hiszen korábban többször is megjárta már: előfordult, hogy elfogultan nyilatkozott az akkori kedveséről, akivel heteken belül elváltak az útjaik.

A skót producer viszont tudhat valamit, hiszen az Instagramon közzétett fotók tanúsága szerint már hónapok óta dúl közöttük a szerelem.

„Taylor lelkesen mesél a szerelméről, ha kérdezik, magától viszont nem dicsekszik. Nemrégiben egy vacsora alkalmával egyszerűen kibukott belőle a kérdés a párja felé, hogy eszébe jutott-e már, hogy elvegye” – árulta el az OK! magazinnak egy bennfentes.

Calvin pedig csöppet sem rémült meg a felvetéstől, viszont szeretné hagyományos módon intézni a dolgot. Még a lány apukájától is engedélyt fog kérni, amikor eljön az ideje!

A közös barátok legalább kétmillió dolláros lagziról beszélnek, a pasi pedig már mások előtt is kijelentette, hogy készen áll a házasságra, s legalább három csemetét szeretne.


Drukkolunk nekik, hogy így is legyen!

Ilyen sokat változtak 100 év alatt kedvenc kutyafajtáink

Több évszázada élnek a kutyák és az emberek nagyon közeli kapcsolatban, mára már családtagok, munkatársak, segítők – fajtájuktól és természetüktől függően. A kutyafajtákat az ember nagyon is tudatosan hozta létre és alakítja a mai napig . Ezek a "formálgatások" azonban nem mindig válnak a kutya javára.

Igen, jól olvasod: a válószelfi az új őrület az interneten - te képes lennél ilyesmire?

Szakítani sosem jó dolog, elválni pedig ha lehet, még ennél is rosszabb – de nem mindenki szerint!

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!