Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Robert Pattinson családja ezt gondolja az esküvőről

Europress
Robert Pattinson családja ezt gondolja az esküvőről
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Rob és FKA Twigs menyegzője körül sötét felhők gyülekeznek.

Az OK! magazin értesülései szerint a pár már jó ideje a ceremónia szervezésével tölti az időt, ám üröm vegyült az örömükbe, hiszen a srác családja nagyon nem díjazná a dolgot.

„Rob családja szemtől szemben nagyon udvarias Twigs-szel, de igazából megrémíti őket a lány pikáns színpadi stílusa, illetve a sok tetoválás meg testékszer. Szívesebben látnának valami konzervatív és arisztokratikus brit nőt helyette” – fogalmazott az informátor.

Noha Twigs elvileg kellemesen töltötte az időt Pattinsonéknál tavaly karácsonykor, elég esze van ahhoz, hogy átlásson a szitán. Mivel az énekesnő nem szeretné összerúgni a port párja családjával, inkább „levette a napirendről” az esküvőkérdést.

„Úgy érzi, hogy a legjobb, ha elegánsan kisétál a helyzetből” – tette hozzá a bennfentes.

A Life & Style című lap pedig közzétette, hogy míg Rob családja fényűző esküvőt akar, a menyasszony inkább egy angol pubban mondaná ki az igent, mindössze néhány vendég előtt.


Szerinted mi lesz ebből?

Fizess elő a JOY magazinra több, mint 50% kedvezménnyel! Egyéves előfizetés, 11 lapszám 5445 forint helyett 2695 forintért, lapszámonként 495 ft helyett 245 forintért.

Csak 2695 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!