Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Ryan Reynolds: „Óriásit csalódtam!”

Europress
Ryan Reynolds: „Óriásit csalódtam!”
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A színész sokkoló történetet osztott meg a nyilvánossággal: nagyot kellett csalódnia az egyik legjobb barátjában, aki szó szerint elárulta őt!

Ryan és felesége Blake LivelyBlake Livelyszínésznő108cikk21galéria3videóMég több róla mióta csak megszületett a gyermekük, óvják a nyilvánosságtól, és egyetlen olyan képet sem osztottak meg róla a közösségi oldalaikon, amelyiken látszódna a pici arca. A színészpár arra kérte a sajtó munkatársait: tartsák tiszteletben a döntésüket.

Ám most kiderült, hogy miért is féltik annyira babájukat: Ryan az amerikai GQ magazinnak adott interjújában először beszélt arról, hogy mekkorát kellett csalódnia egyik legközelebbi barátjában!

„Ez a srác hosszú évtizedek óta ismer, együtt nőttünk fel. Nem csak a barátom, de már-már a családom részévé vált. Nem gondoltam volna róla, hogy a kisbabánk fotóival kezd el üzletelni. Persze hamar kiderült a dolog, és még időben sikerült leállítani őt és a kérdéses lapot, mielőtt megjelentek volna a képek. Csak azt nem értem, hogy hihette azt, hogy nem derül ki az árulás, hiszen ezeket a fotókat csak egy szűk körnek küldtük körbe!”- mesélte a színész.

Olvasd el ezt is!


Te csalódtál már ekkorát egy közeli barátodban?

Szavazz!
Igen
Nem
Megosztom az eredményt

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!