Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Szupermodell-karrier vár Harry herceg szerelmére?

Getty
Szupermodell-karrier vár Harry herceg szerelmére?
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Cressida Bonas most már nem csak színésznőként egyre sikeresebb, de úgy tűnik, fényes modellkarrier is vár rá… Csoda, hogy a herceg újra beleszeretett?

Naponta más és más hír jelenik meg a herceg szerelmi életével kapcsolatban, ám legutóbb megint arról cikkeztek a brit lapok, hogy újra összejött exével, a mostanában színésznőként dolgozó Cressida Bonas-szal. Együtt ünnepelték ugyanis egy pubban Harry születésnapját, ahová maga a herceg hívta meg a lányt, így nem csoda, hogy újra elindultak a találgatások.

Sokak szerint a herceg döntésében az is közrejátszott, hogy a gyönyörű lány egyre népszerűbb mind színésznőként, mind modellként – legutóbb például a híres Topshop márka ügyvezetője, Sir Philip Green kereste meg a 26 éves lányt egy visszautasíthatatlan ajánlattal! Sir Philip ugyanis annyira beleszeretett Cressida megjelenésébe és személyiségébe, hogy a legendás modell, Kate Moss után őt szeretné következő múzsájának és a 2016-os tavaszi Topshop kampány arcának! Nem is csoda, ha Harry is újra visszatért a lányhoz, hiszen Cressida mindenkit levesz a lábáról!


Szerinted ő lesz Harry herceg felesége?

Soha többé narancsbőr! 5 dolog, amit betartottam a cél érdekében

A bikiniszezon közeledtével a narancsbőrkérdés ismét előtérbe kerül, és jó, ha tudod, sosem késő felvenni a kesztyűt!

Fizess elő az Instyle magazinra egy évre most 70%-os kedvezménnyel!
Borító

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!