Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Minden Kardashian-lánynak megvan a maga appja

Mashable
Minden Kardashian-lánynak megvan a maga appja
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Már Kim Kardashian és Kylie Jenner is az életed része lehet.

A csajok a New York-i SoHo negyedben mutatták be vadiúj weboldalaikat és alkalmazásaikat, amelyekkel exkluzív módon bepillantást engednek az életükbe.

A K, mint Kardashian valóságshow-ból és a színes hírekből eddig is sokat megtudhattunk róluk, az appok azonban mintha tényleg valami újat nyújtanának – ráadásul olyat, amilyet még senki más nem valósított meg eddig.

A Kardashian és a Jenner tesók máshol nem elérhető tartalmakat tesznek közzé ezeket a csatornákon, a rajongók pedig akár élőben is követhetik azokat az eseményeket, amelyeken részt vesznek.

Olvasd el ezt is!

Kylie appja egyedülálló rádiós playlistet tartalmaz, Kendallé a modellkedésre és a stílusra fókuszál, Kimé leginkább a szépségről szól, pedig a fitneszre összpontosít. Kourtney-é még készülőben van, és állítólag a dizájnt helyezi majd előtérbe.

„Imádom az Instagramot, de az embereket néha bosszantja, amikor valaki túl sok fotót oszt meg” – érvelt a dolog szükségessége mellett Kendall Jenner.

Te letöltötted már valamelyiket?

Ilyen sokat változtak 100 év alatt kedvenc kutyafajtáink

Több évszázada élnek a kutyák és az emberek nagyon közeli kapcsolatban, mára már családtagok, munkatársak, segítők – fajtájuktól és természetüktől függően. A kutyafajtákat az ember nagyon is tudatosan hozta létre és alakítja a mai napig . Ezek a "formálgatások" azonban nem mindig válnak a kutya javára.

Igen, jól olvasod: a válószelfi az új őrület az interneten - te képes lennél ilyesmire?

Szakítani sosem jó dolog, elválni pedig ha lehet, még ennél is rosszabb – de nem mindenki szerint!

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!