Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Gondoltad volna? Mádai Vivien cuki kisfia már egyéves!

Facebook/Mádai Vivien
Gondoltad volna? Mádai Vivien cuki kisfia már egyéves!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Megható blogbejegyzéssel, és egy Zénó fotóiból készített patchwork takaróval köszöntötte egyéves kisfiát a gyönyörű műsorvezető.

Rohan az idő! A kis Zénó szeptember 14-én lett egyéves, ennek alkalmából pedig Vivi nem csak az említett különleges takaróval kedveskedett kisfiának, - akiről muszáj mindig megjegyeznünk, hogy elképesztően cuki - de egy gyönyörű bejegyzést is írt barátnőjével közös blogjára.

„Miattad tudom, hogy a legnagyobb boldogság, az hogy gyermekünk lett. Mert minden jó dolog, ami az életben történt velünk, az miattad van... Isten éltessen drága Kisfiam!” – írta a műsorvezető.

Vivitől már megszokhattuk, hogy bejegyzései és posztjai a humort sem nélkülözik: a rá jellemző derűs, csipetnyi öniróniával fűszerezett stílusban számolt be a kisfiával töltött utóbbi egy évről:

„Miattad tudom, hogy popsitörlő, pelenka, cumi, pótcumi, alvókendő, cumisüveg, fertőtlenítő kendő, rágóka, és plüssállat nélkül elindulni valahova, nagyobb kihívás, mint bármelyik Survivor évad döntője. Miattad tudom, hogy az összes játszótéren napszemüvegben ülő anyuka, valójában alszik a babakocsi mellett. Miattad tudom, hogy apa elfér az ágyon, a baba elfér az ágyon, a mama elfér a földön...”

Mi is boldog születésnapot kívánunk a kis Zénónak!

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!