Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook
]>

Kim a tegnapi nap folyamán bejelentette, hogy akimkardashianwest.comlinken elérhető honlapja végre működik, és nagyon boldogan és büszkén mutatja be az elmúlt egy éves munkájának gyümölcsét.

A weblap nagyon modern, letisztult designnal rendelkezik, és gyakorlatilag nem csak aKimről készült sajtó-anyagokat osztja meg. Stílustippeket ad, feltölti a szépségrutinját, és életmódtippekkel is ellátja az olvasókat.

Hogy miért olyan fontos ez a hír a Kardashian-Jenner klán számára?

Gondolj csak Blake Lively-ra és a preserve.com-ra!

Blake az egyik legelismertebb hollywoodi csillagból lett feltörekvő hollywoodi üzletasszony. Ehhez pedig nagyban hozzájárult a weboldala is.

A Kardashian név eddig is a világ egyik – legnagyobb kreatív energiáival megtervezett – legtöbbet érő márkaneve volt, aminek menedzselésével Kris Jenner gyakorlatilag a világ leggazdagabb női pozícióig vezette lányait.

Most pedig Kim ezzel a húzással bejelentette, hogy igényt tart az exhibicionista üzletasszonyok koronázatlan királynője címre. Mert egészen egyszerűen valószínűleg csak azért fosztották meg Instagram koronájától, mert megunta azt.

A lényeg: Kim bejelentette, hogy mostantól egy magasabb ligában játszik!

Olvasd el ezt is!

Fogod olvasni Kim tippjeit?

Fizess elő a JOY magazinra több, mint 50% kedvezménnyel! Egyéves előfizetés, 11 lapszám 5445 forint helyett 2695 forintért, lapszámonként 495 ft helyett 245 forintért.

Csak 2695 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!