Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Kiderült: Sötét múltja van Sandra Bullock új pasijának

Europress
Kiderült: Sötét múltja van Sandra Bullock új pasijának
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A fotós többször is rendőrkézre került a magatartása miatt.

Sandra Bullock hosszú idő után találta meg a boldogságot Bryan Randall mellett, aki a RadarOnline értesülései szerint azonban koránt sem az a tipikus álompasi kategória.

„Elég őrült dolgok kezdenek kiderülni róla. Ki tudja, mi mindent tartott titokban Sandra előtt” – fogalmazott egy hozzájuk közelálló.

A Star magazin megírta, hogy Bryan ámokfutása már kamaszkorában elkezdődött. Kiérdemelte például a Bandita becenevet, mert imádott bajba kerülni. Egyszer még édesanyja, Evie is nyilvánosan bevallotta, hogy „betegre aggódta magát azokban a vad esztendőkben”.

A férfi 1988-ban került először a bíróság elé ittas vezetésért, ám mivel nem volt hajlandó elmenni a tárgyalásokra, öt évre elveszítette a jogosítványát.

1990 nyarán ripityára tört egy hotelszobát, a mennyezetre erősített ventilátorral együtt. Leszaggatta a függönyöket, miszlikbe aprította a bútorokat, míg végül kórházban kötött ki.

Olvasd el ezt is!

1993-ban pedig négy napra börtönbe is került, és alkohol-elvonóra küldték – ám nem volt hajlandó tartani a kapcsolatot a számára kijelölt ellenőrző személlyel.

Persze, mindenki változik, és azóta már rengeteg idő eltelt. Reméljük, Sandrának már csak mosolyogni lesz oka mellette!


Szerinted jár második esély a „bűnösöknek”?

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!