Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

A bíróság előtt Kállay-Saunders András ügye

@kallaysaunders/Instagram
A bíróság előtt Kállay-Saunders András ügye
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Még 2013-ban keveredett verekedésbe Kállay-Saunders András, amikor a barátaival és barátnőjével együtt beléjük kötött egy másik társaság. Most pedig már bíróság elé állhat az énekes.

Kállay önvédelemből, illetve a barátai és szerelme védelméből ment bele a verekedésbe, ezért súlyos testi sértés ügyében nyomozni kezdett a rendőrség. Úgy tűnik, mostanra sikerült pontot tenni az ügy végére, mert ahogy a Bors megírta, az ügyészség vádat emelet András ellen:

„Megkeresésére tájékoztatom, hogy az érdeklődött ügyben a Budapesti II. és III. Kerületi Ügyészség súlyos testi sértés bűntette, súlyos testi sértés bűntettének kísérlete (mivel az ügynek két sértettje van), valamint csoportosan elkövetett garázdaság bűntette miatt két személlyel szemben vádat emelt az illetékes bíróságon"

- ezt dr. Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség szóvivője nyilatkozta. Kállay viszont nem mondott egyelőre semmit a hírrel kapcsolatban.

Fizess elő a JOY magazinra több, mint 50% kedvezménnyel! Egyéves előfizetés, 11 lapszám 5445 forint helyett 2695 forintért, lapszámonként 495 ft helyett 245 forintért.

Csak 2695 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!