Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Kylie Jenner összeomlott

Europress
Kylie Jenner összeomlott
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Kylie Jenner gyerekkora óta rivaldafényben él, 18 éves korára pedig több pénze lett, mint amit mások egész életükben látnak. De a hírnévnek negatív hatásai is vannak, például, hogy folyton kritizálják mások…

Kylie-t rengetegen bántották már az élete vagy külseje miatt, és amikor már nem bírta tovább, összeomlott. Azóta a közösségi média felületeit arra kezdte el felhasználni, hogy harcoljon az internetes szemétkedőkkel, akik csak úgy negatív kommenteket szórnak el mindenfelé. Egyik Instagram posztjában például Lizzie Velasquez mellett állt ki. Ő az a lány, aki olyan rendellenességgel született, hogy nincsenek zsírszövetei.


Kylie azt is megosztotta a követőivel, hogy a emberek imádnak szörnyű dolgokat mondani rá, és vannak olyan pillanatok, amikor ezt nem tudja elviselni. Volt, hogy teljesen összeomlott egy-egy beszólás miatt, eltűnt a világ elől, és csak sírt, mert nem tudott megbirkózni vele. De Lizzie megtanította arra, hogy fogadja el saját magát, és ne hagyja, hogy mások ezt befolyásolják.Éppen ezért mozgalmat indított az Instagramján a szemétkedő csajok ellen!

Ajándék apának: 1 éves előfizetés 30% kedvezménnyel
Borító

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!