Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Ez a nő annyira hasonlít Angelina Jolie-ra, mintha ikrek lennének

Instagram @chelseamarr31
Ez a nő annyira hasonlít Angelina Jolie-ra, mintha ikrek lennének
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Angie-nek soha többet nem kell a helyettesítésen aggódnia, ha éppen nem érne rá!

A galériánkban szereplő skót nő ugyanis megszólalásig hasonlít rá. Ha Angie éppen beteg lenne, vagy csak valami PR esemény helyett inkább az ikrek suliszínházi előadására menne, bőven elég, ha csak rácsörög a skót lányra, szerintünk az aberdeeniChelsea Marr örömmel helyettesítené bárhol és bármikor, annak ellenére, hogy valószínűleg nem szorul rá ilyesmi keresetkiegészítésre, hiszen egy olaj-gázzal kereskedő cégnél dolgozik a HR osztályon.

Chelsea-nek saját elmondása szerint fogalma sem volt róla mennyire hasonlít az Oscar-díjas színésznőre, akkor kezdett rájönni a hasonlóságra, amikor az emberek ész nélkül kezdték el bekövetni Instagramon.

A lassan ötvenezer követővel rendelkező lány azt is hozzátette egyik posztjában, hogy bár tény, hogy az orra és a szája plasztikázott, nem azért csináltatta a műtéteket, hogy a hírességre hasonlítson, hanem azért, mert éveken keresztül bizonytalan volt magával kapcsolatban, és szeretett volna szebb lenni, illetve több önbizalommal rendelkezni.

Őszinte leszek, be kell vallanom, ha tükörbe nézek, nem látom a hasonlóságot. Csak az apró "hibákat", pont, mint bármelyik lány.

Minket néha Miranda Kerr-re is emlékeztet. Te mit gondolsz, tényleg annyira hasonlítanak?

Olvasd el ezt is!

Nézd meg a galériánkat>9 kép
Akár Angelina Jolie ikertestvére is lehetne

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!