Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Ő Shia LaBeuof új barátnője

Europress
Ő Shia LaBeuof új barátnője
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Annak ellenére, hogy nemrégiben még azt pletykálták, hogy Shia LaBeuof és Megan Fox között talán van valami, talán nem, Shia nemrég kézen fogva mutatkozott egy nővel, aki a barátnőjének tűnik.

Shia LaBeoufot lencsevégre kapták, amint új filmjének, az American Honey-nak másik szereplőjével, Sasha Lane-nel kéz a kézben távozik egy étteremből.

Nekünk egyértelműen úgy tűnik, hogy Sasha boldog új barátnője társaságában, és a legkevésbé sem foglalkozik Megan Fox-szal, akiről azt találgatták, talán pont a szakállas rosszfiú miatt válik 11 év után férjétől, Brian Austin Greentől, miután a Transformers forgatásain állítólag összemelegedtek.

Reméljük Shia új kapcsolata kevésbé viharosan alakul majd, mint A szexmániás film forgatásain megismert exével, Mia Goth-tal, akivel heves, fojtogatásba torkolló vitába bocsátkozott még júniusban.

Szerinted milyenek együtt?

Fizess elő a JOY magazinra több, mint 50% kedvezménnyel! Egyéves előfizetés, 11 lapszám 5445 forint helyett 2695 forintért, lapszámonként 495 ft helyett 245 forintért.

Csak 2695 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!