Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Zséda és Vastag Csaba együtt!

Zséda és Vastag Csaba együtt!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Zene füleinknek! A két előadóból kiindulva csak valami jó sülhet ki a dologból!

Zséda és Vadtag Csabaközös dalon dolgozik együtt, azonnal megvolt a kémia köztük, persze csak művészi értelemben, remek duettre számítunk tőlük.

A 2010-es X-Faktor győztesét mindig is gyönyörű nők vették körül, nincs ez másképp most sem. Zséda és Csaba találkozása talán mesebelinek is mondható, hiszen az első pillanattól kezdve megvolt a szakmai és az emberi összhang is közöttünk.

Csabával Rakonczai Viktor szerzői estjén találkoztunk és rögtön jót beszélgettünk, egymásra hangolódtunk. A duett ötlete hamar felmerült és aztán nagyon könnyen megszületett a dal. Ez mindig jó jel. Úgy érzem, Csabával jól működünk együtt, a hangunk is kifejezetten jól passzol, és nagyon örülök, hogy Csaba az érzékeny oldalát mutatja meg ebben a dalban. A mondanivalóját pedig kifejezetten szeretem. Arról szól, amikor az ember csak a szépet és jót viszi tovább egy kapcsolatból, ami által több lett, amire jó visszagondolni egy életen át.- meséli az énekesnő, akivel Csaba is teljesen egyetért.

Zséda és Csaba ugyan 10 éve ismerik egymást, de tovább soha nem jutottak egy beszélgetésnél. Az énekes mégis pontosan ilyennek képzelte a kémiát kettejük között.

Az első pillanattól kezdve tudtuk, hogy ez a dal nekünk íródott. Rakonczai Viktor és Szabó Zé érezte hogy jól áll egymásnak a hangunk és erősítjük egymásban a férfi-női szerepkört. Hihetetlenül jó volt a közös munka, és most itt a gyümölcse.”

Kíváncsiak vagyunk, milyen lesz a Legyél másé! című daluk!

Ezt rontod el a párkapcsolatodban a horoszkópod szerint

Sajnos még ez is meg van írva rólunk a csillagokban.

Napi horoszkóp május 24.: a Bikák nagy tehertől szabadulnak meg, a Mérlegek kibontakoztathatják a bennük rejlő tehetséget

Ma is érdemes elolvasnod a horoszkópod, izgalmas dolgokat tudhatsz meg ugyanis az egyes csillagjegyekből!

Koszorúslányok álomkivitelben – ha azt szeretnéd, hogy a barátnők is tökéletesek legyenek az esküvődön

A Bride's Babes egy egyedülálló szolgáltatást kínáló márka, amely Magyarországon elsőként foglalkozik a koszorúslányok kiszolgálásával. Számukra fontos, hogy a menyasszony mellett a koszorúslányok is a legszebb fényükben tündökölhessenek a nagy napon.

Wow! Mischa Barton visszatért és szexibb, mint valaha!

A Narancsvidék sztárjáról elég keveset hallottunk az utóbbi időben.

Fizess elő az Instyle magazinra egy évre most 70%-os kedvezménnyel!
Borító

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!