Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

A Barátok közt bombázói nyaralni is együtt járnak

Kiss Ramóna Facebook oldala
A Barátok közt bombázói nyaralni is együtt járnak
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Kiss Ramóna és Nyári Dia együtt töltötték a nyár utolsó napjait kutyáik társaságában, Ramóna szüleinek házában.

Tudtad, hogy a Barátok közt két szőkéje ilyen jóban van?Kiss RamónaKiss RamónaSzínésznő16cikk1galéria0videóMég több róla és Nyári DiaNyári Diaszínésznő11cikk1galéria0videóMég több róla a munkának köszönhetően az évek során igaz barátnők lettek. Gyakran szerveznek közös programokat: a nyári szünetük utolsó napjait is együtt töltötték. A két lány egy Balaton közeli településen, Ramónáék családi fészkében lazított, ahol kiskutyáik társaságában töltődtek fel, és a szép időt is kihasználták.

Barátságukat a Barátok közt sorozatnak köszönhetik, amelynek évek óta szereplői.

„Dia kicsit emlékeztetett egykori önmagamra, amikor bekerült a sorozatba. Ő is vidékről jött a fővárosba, igen fiatalon, ahogy korábban én is. Át tudtam érezni a helyzetét és segítettem kicsit neki, hogy könnyebben megszokja az új életét" - emlékszik vissza Ramóna.

A csinos színésznő azt is hozzátette, hogy nagyon hamar megkedvelte fiatal kolléganőjét, akire ma már húgaként és barátnőjeként tekint.

„Felnéztem Ramira már a kezdetektől fogva. Nagyon jó tanácsokat kaptam tőle, segített megszokni az új környezetet, és ha kellett, lelki támaszt is nyújtott" - tette hozzá Dia.

A lányok ezt a közös pár napot főleg pihenéssel töltötték: napoztak, labdáztak, kikapcsolódtak. Ramóna gondoskodó nővérként odafigyelt arra is, hogy Dia ne tartózkodjon hosszú ideig a napon.

„Mindketten imádunk napozni és szeretjük a Balatont is. Viszont a nagy melegben és az erős napsütésben óvatosak vagyunk, mert a bőrünk egészsége nagyon fontos számunkra" - jegyezte meg Ramóna, aki azt is hozzátette, hogy a bőrének ilyenkor jól esik a hidratálás. „A természetesség hívei vagyunk és mivel az aloe verát már dédszüleink is alkalmazták, így mi is bátran ápoljuk vele a bőrünket. Az aloe vera, az uborkakivonat és a menthol együttese kellemesen hűsít, nyugtat és regenerál” - mondta el Dia.

Dia szerint egyébként Ramónával sok dologban hasonlítanak, ugyanakkor jól kiegészítik egymást.

„Picit visszafogottabb vagyok, így előfordul, hogy Rami felráz, nem hagyja, hogy bezárkózzam; én pedig cserébe visszahúzom őt, amikor kell."

A lányok kiskutyáikat is magukkal vitték a nyaralásra, akik gazdijaikhoz hasonlóan szintén jóban vannak.

„Rami westije, Lucas egyenesen szerelmes az én kis Phoebem-be. Mindketten kis termetű terrierek, így nagyon jól kijönnek egymással" - mondta el Dia.

Dia egyébként annyira imádja a kutyáját, hogy még a strandolásból sem hagyja ki:

Te is a kutyáddal jársz nyaralni?

Szavazz!
Természetesen! Mindenhová jön velem.
Sajnos nem tudom megoldani.
Megosztom az eredményt
Ilyen sokat változtak 100 év alatt kedvenc kutyafajtáink

Több évszázada élnek a kutyák és az emberek nagyon közeli kapcsolatban, mára már családtagok, munkatársak, segítők – fajtájuktól és természetüktől függően. A kutyafajtákat az ember nagyon is tudatosan hozta létre és alakítja a mai napig . Ezek a "formálgatások" azonban nem mindig válnak a kutya javára.

Igen, jól olvasod: a válószelfi az új őrület az interneten - te képes lennél ilyesmire?

Szakítani sosem jó dolog, elválni pedig ha lehet, még ennél is rosszabb – de nem mindenki szerint!

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!