Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Nagyon édes dolgot nyilatkozott Vilmos herceg nagymamájáról, Erzsébetről!

Europress
Nagyon édes dolgot nyilatkozott Vilmos herceg nagymamájáról, Erzsébetről!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Az senkinek sem újdonság, hogy Vilmos Katalin hercegné hűséges férje, György herceg és Sarolta hercegnő odaadó apukája, de most az is kiderült, hogy a legcukibb unoka jelző is passzol rá!

Vilmos herceget érte a megtiszteltetés, hogy az Erzsébet királynőről íródó könyvbe (Elizabeth II: The Steadfast) írjon egy rövid összefoglalót a nagymamájáról, és szuper cuki módon abszolválta a feladatot:

A királynő kedvessége, humora, nyugalma, jövőképe, család-, és otthonszeretete mind olyan dolgok, amiket első kézből tapasztalhattam.Mi mindannyian, akik meg fogjuk örökölni a nagyanyám uralkodásának és generációjának szellemi hagyatékát, meg kell tegyünk mindent, hogy ünnepeljük, és életben tartsuk azt. Különleges helyzetben vagyok, hogy a köz szolgálatának szentelt életre olyan példát láthattam, mint Ő.

Hát, mi elolvadunk!

Vásárolj kedvezményesen augusztus 27-28-29-én a szeptemberi JOY 102. oldalán található kuponokkal, például H&M, C&A, Clinique!

Ilyen sokat változtak 100 év alatt kedvenc kutyafajtáink

Több évszázada élnek a kutyák és az emberek nagyon közeli kapcsolatban, mára már családtagok, munkatársak, segítők – fajtájuktól és természetüktől függően. A kutyafajtákat az ember nagyon is tudatosan hozta létre és alakítja a mai napig . Ezek a "formálgatások" azonban nem mindig válnak a kutya javára.

Igen, jól olvasod: a válószelfi az új őrület az interneten - te képes lennél ilyesmire?

Szakítani sosem jó dolog, elválni pedig ha lehet, még ennél is rosszabb – de nem mindenki szerint!

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!