Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Nagyon édes dolgot nyilatkozott Vilmos herceg nagymamájáról, Erzsébetről!

Europress
Nagyon édes dolgot nyilatkozott Vilmos herceg nagymamájáról, Erzsébetről!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Az senkinek sem újdonság, hogy Vilmos Katalin hercegné hűséges férje, György herceg és Sarolta hercegnő odaadó apukája, de most az is kiderült, hogy a legcukibb unoka jelző is passzol rá!

Vilmos herceget érte a megtiszteltetés, hogy az Erzsébet királynőről íródó könyvbe (Elizabeth II: The Steadfast) írjon egy rövid összefoglalót a nagymamájáról, és szuper cuki módon abszolválta a feladatot:

A királynő kedvessége, humora, nyugalma, jövőképe, család-, és otthonszeretete mind olyan dolgok, amiket első kézből tapasztalhattam.Mi mindannyian, akik meg fogjuk örökölni a nagyanyám uralkodásának és generációjának szellemi hagyatékát, meg kell tegyünk mindent, hogy ünnepeljük, és életben tartsuk azt. Különleges helyzetben vagyok, hogy a köz szolgálatának szentelt életre olyan példát láthattam, mint Ő.

Hát, mi elolvadunk!

Vásárolj kedvezményesen augusztus 27-28-29-én a szeptemberi JOY 102. oldalán található kuponokkal, például H&M, C&A, Clinique!

Fizess elő a JOY magazinra több, mint 50% kedvezménnyel! Egyéves előfizetés, 11 lapszám 5445 forint helyett 2695 forintért, lapszámonként 495 ft helyett 245 forintért.

Csak 2695 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!