Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Babát vár a magyar műsorvezető pár

Europress
Babát vár a magyar műsorvezető pár
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Az On The Spot műsorvezetője, Cseke Eszter várandós, már a pocakját is megmutatta!

Cseke Eszter és Takács S. Andrásélete egy cseppet sem unalmas, a riporter páros izgalmasabbnál izgalmasabb témákat ölel fel az On The Spot műsorában, most pedig még izgalmasabb kihívás vár rájuk: szülői örömök elé néznek! A jó hírt és a műsor 7. évadával való édes összefüggést a Facebookon osztották meg a nagyközönséggel:

Több mint másfél éve dolgozunk az On The Spot hetedik évadán, amely a születés apropóján járja körül a világot, és úgy tűnik, személyesebbre sikerül, mint eddig bármi, ugyanis mi is babát várunk! Múlt héten befejeztük a forgatást, kivételesen hónapokig itthon leszünk, így aztán lehetetlen lenne titkolni, még ha akarnánk is.
Az elmúlt másfél évben abban a csodában volt részünk, hogy tíz család megengedte, hogy ott legyünk, amikor megszületik a gyerekük. A születésen keresztül még közelebb kerültünk a szereplőinkhez, az életükhöz és a hagyományaikhoz, mint korábban. Forgattunk szír menekülttáborban, mexikói születésházban a hegyekben, háború után egy gázai kórházban és a világ egyik legkisebb klinikáján a Fülöp-szigetek tájfun sújtotta régiójában.
Azzal a kérdéssel vágtunk neki az útnak, hogy vajon hogyan születnek az emberek a világ különböző kultúráiban, de néha sokkal érdekesebb és megrázóbb volt, hogy milyen élet vár egy-egy babára az adott helyszínen.
Hogyan hat a háború a terhességre? Milyen menekültnek születni? Hogyan születhettek emberek koncentrációs táborokban? Megnéztük, milyen egy háborítatlan szülés a világ leghíresebb bábáival, mi történik egy konzervatív muzulmán kórházban vagy egy ultraortodox zsidó szülészeten, ahol úgy tartják, hogy szülés közben megnyílnak a menny kapui...
Útközben derült ki, hogy velünk is megtörténik a csoda. Természetesen még több kérdésünk lett, mint amikor elkezdtük a forgatást, és abban a szerencsés helyzetben voltunk, hogy a válaszokat az egész világon kereshettük, Balitól Kanadáig. Volt, hogy válaszok helyett csak még égetőbb kérdésekre bukkantunk. Vajon tényleg meghatározza az életünket, hogy hogyan születünk?
On The Spot: 9 hónap alatt a Föld körül – szeptember közepén indulunk a Dunán!

- írják Facebook oldalukon.

Szívből gratulálunk nekik!

Így sminkelj, ha kicsi a szemed

Íme hat könnyű lépés és sminktipp, hogy nagyobbnak tűnjön a szemed!

Nekünk Céline a kedvencünk, és neked? Íme a Billboard Music Awards legjobb szettjei

Mutatjuk, hogy mit viseltek a sztárok az idei Billboard Music Awards-on!

11 szextipp, ami feldobja a megszokottá vált házaséletet

Kapd elő ezt a listát, és ne félj használni!

Itt él Hajdú Péter: Less be a műsorvezető legénylakásába!

Egy kis betekintést engedett a helyre, ahol él.

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!