Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Vanessa Hudgens szívhez szóló beszéde beteg apukájáról

Vanessa Hudgens szívhez szóló beszéde beteg apukájáról
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A színésznő édesapját negyedik stádiumú rákkal diagnosztizálták...

Vanessa Hudgens megható beszédét mindazokhoz címezte, akiknek családja hasonlóan súlyos betegséggel kell hogy megküzdjenek. A színésznő az Industry Dance Awards and Cancer Benefit Show-n a legjobb feltörekvő előadó díja átvételekor mondta el ezeket a megindító szavakat:

Múlt évben a barátom, Austin veszítette el az édesanyját, Lori-t a rák miatt, az én édesapámat pedig nemrég diagnosztizálták negyedik stádiumú rákkal. Hadd mondjam el, mennyire gyűlölöm, gyűlölöm ezt a betegséget, minden porcikámmal...Ez a díj sokat jelent nekem, de szeretném a szerelmem édesanyjának, és az apukámnak ajánlani, és minden olyan családnak, akik ezzel küzdenek, mert tényleg erőt próbáló, és erős jellemet követel, hogy segíteni tudjanak annak, akinek ezen kell keresztül mennie.

Már három hónapja is sejthető volt, hogy nagy a baj, Vanessa akkor az Instagramon kérte rajongóit, hogy imádkozzanak beteg apukájáért, ám most kiderült, hogy nagyobb a probléma, mint hitték..

Együttérzésünk Vanessának és családjának ebben a nehéz időszakban!

Fizess elő a JOY magazinra több, mint 50% kedvezménnyel! Egyéves előfizetés, 11 lapszám 5445 forint helyett 2695 forintért, lapszámonként 495 ft helyett 245 forintért.

Csak 2695 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!