Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Sztárcsaládok szétrobbantói: 5 hollywoodi bébiszitter

Sztárcsaládok szétrobbantói: 5 hollywoodi bébiszitter
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Nem Ben Affleckék bébiszittere volt az első – már ha egyáltalán igazak a pletykák –, aki miatt megromlott egy celebpár házassága.

Tele van a bulvársajtó a Ben Affleck és a babysittere közötti románcról, meg arról hogy tette tönkre állítólag a sztárpár házasságát egy 28 éves kaliforniai lány. Ideje hát egy kicsit nyomozni a témában: Volt már erre hasonló példa? Tényleg veszélyben vannak a filmipar fővárosának sztáranyukái?


1. Ben Affleck ésChristine Ouzounian

Ben Afflecknek és Jennifer Garnernek három csodaszép gyermeke van: Violet, Seraphina és Samuel. A 28 éves babysittert még tavaly bocsátotta el a házból Jennifer, a napokban már új luxuskocsijával fotózta magát a Twitteren és állítólag Ben magánrepülőgépén Las Vegasban mulattak egy jót.


2. Jude Law ésDaisy Wright

Jude Law32 éves volt, mikor az akkor 23 éves Sienna Miller jegyese mellett félrelépett. S hogy kivel? (Természetesen) az előző házasságából született három gyerekének nagyon csinos, szőke dadájával. A botrány híre 2005-ben robbant ki, amikor Daisy egy nagyon őszinte interjúban beszámolt a brit színésszel történő liezonjáról.


Még több bébiszitter, aki belegyalogolt hollywoodi munkaadói házasságába, az evamagazin.hu oldalon!

Ajándék apának: 1 éves előfizetés 30% kedvezménnyel
Borító

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!