Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Fotó! Felrobbant az internet Jennifer Aniston menyasszonyi ruhájától

Europress
Fotó! Felrobbant az internet Jennifer Aniston menyasszonyi ruhájától
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A mesés képet eddig több százezren osztották meg.

A színésznő – még mindig vitatott – meglepetés esküvőjéről mi is beszámoltunk. Vannak, akik kész tényként kezelik a dolgot, míg mások szerint minden idők egyik legjobban kimunkált álhíréről van szó.

Fokozza az őrületet, hogy egy nem hivatalos Jennifer Aniston rajongói oldal olyan fotót tett közzé, amin elvileg Jen áll háttal, többméteres uszállyal díszített menyasszonyi ruhában.


Erről a képről van szó:


Csupán egy baj van vele: valószínűleg nem a talán újdonsült Mrs. Theroux-t ábrázolja. Sőt, sok rajongó ki is akadt, mivel Jennifer stílusa inkább minimalista, így ez a ruhaköltemény igazán nem rá vall. Némi szemrevételezés után pedig egyértelmű, hogy eltér az övétől a képen ábrázolt szőkeség testalkata.

A fotó közzététele után nem sokkal sikerült beazonosítani, hogy egy bizonyos Dimitrius Dalia nevű izraeli divattervező 2014-es kollekciójából származik az alig hatvanezer forintnak megfelelő összegért megrendelhető darab.


Neked hogy tetszik ez a ruha?

Fizess elő a JOY magazinra több, mint 50% kedvezménnyel! Egyéves előfizetés, 11 lapszám 5445 forint helyett 2695 forintért, lapszámonként 495 ft helyett 245 forintért.

Csak 2695 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!