Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Keira Knightley kislányának ilyen fiús neve van

Europress
Keira Knightley kislányának ilyen fiús neve van
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Májusban szült, de csak most árulta el, hogy hívják a picit.

Keira az amerikai Elle magazin szeptemberi címlaplányaként adott interjújában beszélt először nyilvánosan a csemetéjéről.

Elmondta: a férjével, James Rightonnal közösen vállalt baba sokat segített neki abban, hogy még jobban megszeresse a saját testét.

Olvasd el ezt is!

„Az ember életében vannak olyan szakaszok, amikor a tükörbe nézve azt gondolja, bárcsak másképp nézne a ki a lába, a karja vagy ilyesmi. Aztán keresztülmész a terhességen, a szülésen, utána pedig táplálod a gyermeked. Egyszer csak rájössz, hogy hú, milyen fantasztikus a tested, és soha többé nem fogod utálni. Hiszen sikerült ezt véghezvinned vele, ami kicseszettül különleges” – fogalmaz a szépséges színésznő.

A bébit egyébként Edie néven emlegeti, ami hivatalosan akár Eden vagy Edith is lehet, ám ebben a formában is anyakönyvezhették. Első hallásra pedig azért fiús, mert hasonlít az Eddie-re.

Olvasd el ezt is!

Az idén harmincéves Keira arról is szót ejtett az interjúban, hogy felívelő karrierjének ellenére úgy érezte: ingatag lábakon állt huszonévesen, mert folyton szeretett volna másoknak megfelelni. Amióta ezt maga mögött hagyta, boldogabb, mint valaha!


Neked tetszik a bébi neve?

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!