Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Barabás Nikolett színésznőnek van egy ikertestvére... tudtátok?

éva magazin
Barabás Nikolett színésznőnek van egy ikertestvére... tudtátok?
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
És azt meg tudjátok állapítani, hogy melyikük melyik? A szeptemberi Éva magazin címlapján ők szerepelnek, és interjút is olvashattok velük.

Barabás NikolettBarabás NikolettModell1cikk0galéria0videóMég több róla színésznő–modellről sokan nem tudják, hogy egy ikerpár egyik tagjaként nőtt fel. Niki testvére, Brigitta biológus, aki úgy döntött, inkább nem kér a reflektorfényből. Most az Éva magazin kérésének engedve mégis a kamerák elé állt Nikivel együtt.

,barabás nikolett,barabás nikolett ikertestvére,barabás nikolett brigitta,barabás nikolett russell brand,barabás nikolett interjú,barabás nikolett testvére,

Mit gondoltok, melyikük Niki és melyikük Brigi?

Már a fenti fotón is látszik, hogy az ikrek a mai napig nagyon szoros kapcsolatban vannak. Minderről részletesen beszámolnak az interjúban, mint ahogy az is kiderül, éltek-e vissza valaha a köztük levő hasonlósággal.


Még több infó Barabás NikolettBarabás NikolettModell1cikk0galéria0videóMég több rólaről és Brigittáról az augusztus 14-én megjelenő szeptemberi Éva magazinban– deide kattintva is olvashattok még az ikerpárról!

15 ötlet, ami feldobja a nappalidat

Ezekkel a praktikus tanácsokkal bátran belevághatsz a nappalid újrafazonírozásába!

12 ex-sztárpár elmeséli, hogyan lehet a válás után is békében nevelni a közös gyerekeket

Ha valamiben, abban egyetértenek, hogy a dráma a filmvászonra való.

Miért mondj NEMET a kutyás társkeresőre

Óriási felháborodást váltott ki az egyik kereskedelmi csatorna reggeli műsorában bemutatkozó új kutyás „szolgáltatás”, mely érthetetlen és felfoghatatlan módon teljesen szembemegy a felelős kutyatartás alapvető szabályaival és elfogadott normáival.

Cseppet sem szokványos! Ez a nő a koszorúslányok helyett fiúkkal készített esküvői fotósorozatot

A cuki és megható esküvő előtti fotókért mindenki odavan. Rebeca Abrantes viszont kisebb problémával nézett szembe, amikor elkezdte szervezni a fotózást: nem voltak olyan barátnői, akik részt vettek volna rajta.

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!