Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Exkluzív: 10+1 kérdés Epres Panninak

spatrend.hu
Exkluzív: 10+1 kérdés Epres Panninak
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A volt modellel készült interjúból kiderül, mivel foglalkozik most éppen és mit gondol az anorexia elleni harcról.

Kíváncsiak voltunk, mi újság mostanában Epres PanniEpres Pannimanöken1cikk0galéria0videóMég több rólaval, ezért megkérdeztük, hogy van, mit csinál mostanában, hogy képes fenntartani a család napi rutinját. Íme az eredmény:


1. A Balatonfüreden megrendezett Miss Balaton 2015 szépségverseny milyen plusz dolgokat ad önnek, a családi mindennapokba hogy szólnak bele az előkészületi munkák és a felvételek?

Tibor mindig, minden munkámban támogat, nyáron ő kevesebbet tud besegíteni, de azon van ő is és a nagymamák, hogy zavartalanul tudjam ellátni a családon kívüli feladataimat is.


2. Mennyire lát bele a mai hazai modellvilágba? Hogy látja, milyen trendek vannak, milyen most az ideális modellkép? Van esetleg valami változás?

Nem vagyok a részese mindennap a mai modellek életének, de látom a pozitív és negatív változásokat is. Az anorexia elleni harc a porondon van évtizedek óta, de változást nem látok ezzel kapcsolatban. Néhány évvel ezelőtthöz képest világviszonylatban több lett az igazán szép lány, szerencsére már nem elég furcsának lenni!


Az interjút Epres PanniEpres Pannimanöken1cikk0galéria0videóMég több rólaval teljes egészében az evamagazin.hu oldalon olvashatod!

Soha többé narancsbőr! 5 dolog, amit betartottam a cél érdekében

A bikiniszezon közeledtével a narancsbőrkérdés ismét előtérbe kerül, és jó, ha tudod, sosem késő felvenni a kesztyűt!

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!