Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Henry Cavill dundi fiú volt - Van remény, srácok!

Europress
Henry Cavill dundi fiú volt - Van remény, srácok!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A gimi elvégzése után 10 évvel döbben rá az ember általában, hogy a gimi éppen aktuális "jócsaja", Queen B-je elhízott, a szürke kisegér az 12C-ből, pedig teljesen megdöbbentő módon a legszexibb nővé változott az elmúlt 10 évben.

Nincs ez másképp a férfiaknál, és a hírességeknél sem. Sőt még maga Supermen, is bevallotta, hogy tinédzser korában bizony súlyproblémákkal küzdött.

A nemsokára mozikba kerülő, The man from U.N.C.L.E sztárja, akiről nemrég az a pletyka is felröppent, hogy a Sötét Ötven Árnyalatában kapott szerepet, nyilatkozta, hogy tinikorában nemhogy duci volt, de az iskolatársai még gúnynevet is ragasztottak rá. "Kövér Cavillnek" hívták és az első számú célpontja volt az amerikai középiskolákban nagyon gyakori piszkálódásnak, aminek durva tettlegességig elfajuló változatát "bullying"-nek is nevezik.

Bár a színész állítja, hogy szó sem volt erőszakos zaklatásról, csak a verbális megszégyenítés céltáblájává vált, azért bevallja, hogy volt időszak, amikor megviselték a történtek.

Attól függetlenül, hogy mennyire sok ember űzött gúnyt belőlem, nem történt semmiféle erőszak, de azt be kell vallanom, hogy a piszkálódások miatt sokáig keserű voltam. Voltak, akik citromnak hívtak, arra utalva, hogy esélyem se lenne a lányoknál.

Tényleg nem szeretnénk a szátokba rágni, de mi a tanulság? Nem mindenki születik tökéletes testi adottságokkal, de azért, hogy elégedett legyél magaddal, tudsz tenni és nincs másra szükséged, csak kitartásra, és akaraterőre.

Te mit teszel ma meg magadért?

Nézd meg a galériánkat>5 kép
Így néz ki most, akit gyerekkorában Kövér Cavillnek hívtak
Ajándék apának: 1 éves előfizetés 30% kedvezménnyel
Borító

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!