Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Henry Cavill dundi fiú volt - Van remény, srácok!

Europress
Henry Cavill dundi fiú volt - Van remény, srácok!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A gimi elvégzése után 10 évvel döbben rá az ember általában, hogy a gimi éppen aktuális "jócsaja", Queen B-je elhízott, a szürke kisegér az 12C-ből, pedig teljesen megdöbbentő módon a legszexibb nővé változott az elmúlt 10 évben.

Nincs ez másképp a férfiaknál, és a hírességeknél sem. Sőt még maga Supermen, is bevallotta, hogy tinédzser korában bizony súlyproblémákkal küzdött.

A nemsokára mozikba kerülő, The man from U.N.C.L.E sztárja, akiről nemrég az a pletyka is felröppent, hogy a Sötét Ötven Árnyalatában kapott szerepet, nyilatkozta, hogy tinikorában nemhogy duci volt, de az iskolatársai még gúnynevet is ragasztottak rá. "Kövér Cavillnek" hívták és az első számú célpontja volt az amerikai középiskolákban nagyon gyakori piszkálódásnak, aminek durva tettlegességig elfajuló változatát "bullying"-nek is nevezik.

Bár a színész állítja, hogy szó sem volt erőszakos zaklatásról, csak a verbális megszégyenítés céltáblájává vált, azért bevallja, hogy volt időszak, amikor megviselték a történtek.

Attól függetlenül, hogy mennyire sok ember űzött gúnyt belőlem, nem történt semmiféle erőszak, de azt be kell vallanom, hogy a piszkálódások miatt sokáig keserű voltam. Voltak, akik citromnak hívtak, arra utalva, hogy esélyem se lenne a lányoknál.

Tényleg nem szeretnénk a szátokba rágni, de mi a tanulság? Nem mindenki születik tökéletes testi adottságokkal, de azért, hogy elégedett legyél magaddal, tudsz tenni és nincs másra szükséged, csak kitartásra, és akaraterőre.

Te mit teszel ma meg magadért?

Nézd meg a galériánkat>5 kép
Így néz ki most, akit gyerekkorában Kövér Cavillnek hívtak
Összeházasodott szerelmével a Lost sztárja

Három hónap jegyben járás után egybekeltek.

Szörnyű betegséggel küzd a Modern család fiatal sztárja

Twitteren nyilatkozott róla, miután kommentekben támadni kezdték.

Ide utazz a horoszkópod szerint, ha OROSZLÁN jegyű vagy!

Egy oroszlánnal utazni csupa izgalom! Végtelenül aktív útitárs, aki mindig megtalálja a legmenőbb helyeket.

5 sztár, akinek nem volt elég 1 menyasszonyi ruha az esküvőjén

Képtelenek voltak választani? Vagy új – és meglehetősen puccos – divat van születőben? Akárhogy is, egyre többen esküsznek arra, hogy többféle menyasszonyi ruhában mutassák meg magukat az olvadozó násznépnek – és persze az egész world wide webnek.

Fizess elő az Instyle magazinra egy évre most 70%-os kedvezménnyel!
Borító

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!