Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Konfliktus Brangelináéknál, Angelina elárulta, mi a baj

Europress
Konfliktus Brangelináéknál, Angelina elárulta, mi a baj
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Minden idillinek tűnő kapcsolatban előfordulnak nehéz helyzetek. Nem kivétel ez alól az aranyszabály alól a Jolie-Pitt páros sem.

Angelina Jolie egy vele készített interjúban elárulta, hogy nem könnyű kezelnie a helyzetet, hogy Brad Pittel kell együtt dolgoznia.

Jolie rendezi a By the sea című filmet, amiben a sztárpár 10 év, és a Mr és Mrs Smith forgatása óta először, együtt szerepel. Egy boldogtalan, egymástól elidegenedett házaspárt alakítanak, akik teljesen véletlenül egy csapatnyi friss házassal kerülnek egy fogadóba a tengerparti nyaralásuk alatt.

Magamat és őt rendeztem egy jelenetben, amikor veszekszünk, majd a végén kihúztam a jelenetből Brad részeit, amik agresszívak velem szemben. Tudod, amikor igazán frusztráljátok egymást a pároddal. Iszonyatosan nehéz volt.

Azért azt is hozzátette, hogy azért megoldották a helyzeteket, és próbálták a legtöbbet kihozni a szituációkból.

Folyamatosan poénkodtunk a forgatás alatt, szóval az egész stáb úgy érezhette magát, mintha tényleg egy családi házban lenne, ahol anya és apa folyamatosan veszekednek, te meg azt sem tudod hova állj vagy hova nézhetsz.

Azért a forgatást sikeresen befejezték és a film hamarosan a mozikba kerül.

Nagyon büszkék vagyunk magunkra, hogy elég bátrak voltunk, és megpróbáltuk. Azt hiszem minden idők legnehezebb filmje volt számomra.

Mit gondolsz, te tudnál a pároddal együtt dolgozni?

Karácsonyi akciónk Joy 1 éves előfizetés (12 lapszám) 5.940 Ft helyett 50% kedvezménnyel 2.970 Ft

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!