Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

A veszélyes esés sem riasztotta el Istenes Bencét az extrém sporttól

Red Lemon
A veszélyes esés sem riasztotta el Istenes Bencét az extrém sporttól
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Adrenalin, sebesség, extrém sportok – mindezért rajong Istenes Bence. A műsorvezető újabb hajmeresztő akcióra szánta el magát, akkorát esett, hogy rossz belegondolni, de őt ez sem tántorította el...

Különleges vízi sportot, az air chairt próbálta ki Istenes Bence, a Telenor kihívássorozatának keretein belül. A magyar modell Szikszai Johanna volt a kihívója, aki Bence előtt cápák közé csobbanva küzdötte le félelmét.

Olvasd el ezt is!

A műsorvezető nem először nézett farkasszemet a vízi sportok veszélyeivel: rendszeresen wakeboardozik, amellyel különféle trükköket is tud már csinálni. Az air chairrel sem először találkozott, de egy korábbi sérülés miatt sokáig nem akart újra a „székre” ülni.

„Imádom a vizet és a sebességet, mindent, ami ezzel kapcsolatos, az air chair pedig nem mindennapi élmény. Egy vízisítalpra erősített széken ülve kell a vízben egyensúlyozni úgy, hogy ha elég gyorsan húz a motorcsónak, repülni is tud az ember. A Dunán kevesen űzik ezt a sportot, ami igen látványos, de nagyokat is lehet esni vele”

Bence korábban egy félresikerült trükknek köszönhetően megismerte, milyen veszélyes lehet ez az elsőre könnyűnek tűnő sport.

„Néhány éve történt, hogy kipróbáltam az air chairt, ami örökre emlékezetes marad: szaltózni próbáltam, de valami félresikerült, én pedig a tarkómra érkezve estem a vízbe. Annyira megütöttem magam, hogy agyrázkódásom lett, és napokig nem mehettem vissza a vízbe. Nem tartom magam ijedősnek, eddig mégsem próbálkoztam újra vele” – vallotta be a műsorvezető.

Most azonban nem volt választása, hiszen nem utasíthatta vissza a csinos modell kihívását. Bár az emlékei miatt tartott kicsit a kihívástól, a sikeres a levegőbe emelkedést követően elégedetten és boldogan szállt partra.

Te kipróbálnád ezt a sportot?

Nézd meg a galériánkat>6 kép
A veszélyes esés sem riasztotta el Istenes Bencét
A hét gazdikeresője: Kalán néni

Kalánka egy rövid lábú, vicces fülű, hihetetlenül humoros személyiségű tacskó keverék szuka, aki ugyan valahol tíz év körül van, de viselkedése és egészségi állapota alapján egy középkorú kutyával is bátran versenyre kelhet. Kalánka lakáshoz szokott, autózni tud és mindenkivel nagyon barátságos.

Az inspiráció, amit kerestél! Íme, a 10 legszebb manikűr esküvőre (nem csak menyasszonyoknak)

Valami geometrikus, valami csillogó, valami minimalista, valami virágos...

Fizess elő az Instyle magazinra egy évre most 70%-os kedvezménnyel!
Borító

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!