Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Ő Grace Kelly gyönyörű unokája

Ő Grace Kelly gyönyörű unokája
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Nem esett messze az alma a fájától, Jazmin Grace Grimaldi nagymamája szépségét örökölte!

II. Albert monacoi herceg legidősebb lánya (akit törvényes gyermekeként csak 2006-ban ismert el), a 23 éves Jazmin Grace Grimalditávol a monacoi pompától élt, 14 évesen érte a média érdeklődése, mikor kiderült, hogy tényleg ő II. Albert gyereke. Azóta több alkalommal is ellátogatott apjához és új családjával, volt hogy édesanyja, Tamara Rotolo is elkísérte, a családi összejövetelek pedig mindig jó hangulatban teltek.

Bár hivatalosan nincs az öröklési sorrendben (hiszen házasságon kívül született), igazi hercegnőként viselkedik, 2006-ban a Fiji-szigetek nyolc szigetére is ellátogatott humanitárius misszió keretein belül, ahol segített a helyi gyerekek orvosi ellátásának és oktatásának megszervezésében, valamint gyógyszereket adományozott nekik. Ezután a régió számára alapítványt is létrehozott, Jazmin Fund néven.

JelenlegNew Yorkban él, ahol eddig a Fordham egyetemre járt, és most szeretné beindítani a karrierjét énekesnőként és színésznőként. Először lépett nyilvánosság elé, és a Harper's Bazaarnak adott interjút.

Nézd meg a többi csodás képet Jazminról! Ugye mennyire hasonlít nagymamájára?

Nézd meg a galériánkat>5 kép
Ő Grace Kelly gyönyörű unokája

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!