Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Menő videóblogot indít a szupermodell Karlie Kloss

Europress
Menő videóblogot indít a szupermodell Karlie Kloss
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Kövesd Klossy-t, ha szeretnél bepillantást nyerni a színfalak mögé!

A Victoria’s Secret egykori angyala Instagramján jelentette be, hogy YouTube-csatornát indít Klossy néven, amin keresztül te is beleshetsz a divatvilág legnívósabb rendezvényeinek eddig titkos berkeibe.

„2005-ben fedeztek fel, aztán elég gyorsan elszabadultak körülöttem a dolgok” – mondja Karlie az előzetesként feltöltött videóban. „Egyik nap még kémiaórán ültem, a következőn pedig párizsi kifutókon masíroztam végig. A modellkedés nagyon-nagyon fontos része lett az életemnek” – teszi hozzá a szépség.

A kisfilm elkészítésében híres vlogger jóbarátja, Casey Neistat segített.

Karlie csatornáján valószínűleg nem lesz hiány feliratkozókból, hiszen csak az Instagramjának köszönhetően nagyjából három millióan láthatták a kedvcsinálót – és az erről szóló híreket még bele se számoltuk.

Olvasd el ezt is!

A rajongók közül néhányan megírták, hogy aggódnak a szupermodellért, mivel egyébként is zsúfolt időbeosztás mellett vállalta ezt az új feladatot, de Karlie eltökélt:

„A modellkedés nagyon lefoglal, de nem csak arra összpontosítok. Kamera előtt töltöm az életem jelentős részét, viszont nem a saját kamerám előtt. Ez most más lesz. Olyan dolgokat mutatok, amilyeneket eddig nem.”


Te is követni fogod Klossy-t?

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!