Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Cinthya Dictator élete legcikibb élményét árulta el

Cinthya Dictator élete legcikibb élményét árulta el
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Cinthya Dictator megmutatja, hogyan készíts jó selfie-t, és hogy ne legyen ciki az elkészült önarckép!
„A szelfi mára az önkifejezés egyik legkedveltebb formájává vált, ezért nem mindegy milyen értéket közvetítünk vele. Kreatív témaválasztás, egyedi kompozíció, illetve a személyes üzenet, ami a szelfit értékessé teheti. A készülő tetoválásomat ezért is osztottam meg elsőként a Selfie Guide-on, amely Magyarország legkreatívabb szelfijét keresi. Persze nem csak a jó példákra, hanem a buktatókra is érdemes felhívni a figyelmet, hiszen életem egyik legcikibb pillanatát is szelfizés közben éltem át” – meséli a népszerű celeb.

Az Instagram vált napjaink legnépszerűbb szelfi megosztó platformjává, amelyen már mintegy 300 millió fotó szerepel #selfie hashtaggel. Az Instagram- és szelfi mánia hazánkat sem kerülte el, Budapest hashtaggel például már több mint 2 és félmillió fotó érhető el. A hazai szelfik száma a következő hetekben még dinamikusabban gyarapodik majd a kedvelt közösségi fotómegosztón, hiszen a Selfie Guide kampányban hazánk legkreatívabb szelfijét keresik. Cinthya DictatorCinthya Dictatorvalóságshow-szereplő, fotográfus, életművésznő11cikk0galéria1videóMég több róla is a kampányban tette közzé most készülő tetoválásáról az első szelfit, és tanácsokat is adott, hogyan lehet napjaink szelfi áradatában egyedi képet megosztani.

„Az önfotózás 16 éves korom óta az életem része, hiszen amikor fotózni kezdtem, magamat fotóztam. Érzéseket, gondolatokat a legkönnyebben önmagammal tudtam átadni.”– mondta el Cinthya.


Cinthya DictatorCinthya Dictatorvalóságshow-szereplő, fotográfus, életművésznő11cikk0galéria1videóMég több róla tippjei a jó szelfi elkészítéséhez:


1. Az én megmutatása
A szelfi egyszerre az őszinteség és a szerepjáték eszköze: ne féljünk a valódi arcunkat (pl. smink nélküli fotónkat) és a vágyott, ideális önmagunkat is bemutatni vele.


2. Egyediség, izgalmas helyzetek
Sok esetben, amikor izgalmas helyzetekbe kerülünk, kellemetlennek érezzük idegen emberek előtt elővenni a telefont és önmagunkat fotózgatni. A jó szelfi elkészítéséhez nem szabad elmulasztani az ilyen pillanatokat - természetesen ebben az esetben is mindig figyelve önmagunk és környeztünk biztonságára.


3. Kreativitás
A legtöbb szelfi ugyanarról szól, így fontos, hogy használjuk a fantáziánkat, és valami pluszt vigyünk a fotóba. Engedjük látszani a hátteret, keressünk érdekes tárgyakat, és készítsük el a fotót egy egyedi szögből.


4. Fények és színek
Használjunk lágy fényeket és ne ijedjünk meg a filterek, szűrők használatától. Fontos a sokszínűség, merjük bátran szerkeszteni a képeket. Használjuk a lehető legnagyobb felbontást előlapi kameránkkal, hogy képünk minél részletgazdagabb legyen, és ha kell, jó minőségben vághassuk ki a kép legjobb részeit.

5. Mutassátok meg Budapestet
Budapest egy gyönyörű város, egyedi kulturális örökséggel. Fontos, hogy ne feledkezzünk meg épületeinkről, és mutassuk meg a világnak. Tegyétek sztárokká azokat a helyszíneket, melyekhez legkedvesebb emlékek fűznek titeket!


#bakik #balesetek
Persze a jó gyakorlatok mellett a rossz példákról sem szabad megfeledkezni. A szelfi készítés veszélyeire az elmúlt időszakban több baleset is felhívta a figyelmet. Közülük sokat a vezetés közbeni fotózás okozott, ami nem meglepő annak tükrében, hogy a felhasználók 14%-a használt már instagramot vezetés közben. A nem körültekintően készített szelfi is lehet kellemetlenségek forrása: tipikusan ilyenek a nem kívánt részleteket tartalmazó, például mosdóban vagy tükörben készült szelfik. Persze egyéb banálisnak tűnő hibák is becsúszhatnak a szelfi-készítésbe:

„Volt régen egy plátói szerelmem, akivel egy titkos, közös szelfit szerettem volna készíteni. Próbáltam a legnagyobb titokban megörökíteni a pillanatot, de a mobilom hangjáról elfeledkeztem, és lebuktam. Mondanom sem kell mennyire ciki volt, amikor erre a srác felkapta a fejét, és kezemben a kettőnket ábrázoló fotót meglátta” – osztotta meg legkellemetlenebb szelfi élményét Cinthya.

A Selfie Guide kampányról a www.selfieguide.hu oldalon érhetőek el bővebb információk.


Neked volt már cikis élményed selfie készítés közben?

Őrülten szenved Istenes Bence – és el is árulta, mitől…

Istenes Bence épp a Fülöp-szigeteken forgat, és egyre nehezebben viseli a dolgot.

Csak egy igazi Disney-profi tudja, ezek az ételek melyik filmben szerepeltek! Teszteld magad!

Biztos vagy benne, hogy elégszer láttad a kedvenc Disney-filmjeidet?

Fizess elő az Instyle magazinra egy évre most 70%-os kedvezménnyel!
Borító

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!