Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Lady Gaga mágikus tweetje hozta el a szerelmet Taylor Swiftnek?

Europress
Lady Gaga mágikus tweetje hozta el a szerelmet Taylor Swiftnek?
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Nem véletlen, hogy Taylor Swift és Calvin Harris a popvilág leginstagramképesebb párosa lett! Ez bizony varázslat – nem több, nem kevesebb.

„Ez nem tweet. Ez egy varázsige!” – utal Gaga márciusi gesztusára Taylor, amikor is az Artpoppal turnézó énekesnő nyilvánosan megüzente neki, hogy „majd eljön érte a herceg”. Akit egyébként csak mi, magyarok szoktunk szőkének hívni, de csodás véletlen folytán tényleg szőke lett…Gaga egyébként sokkal szolidabb stílusra váltott az utóbbi időben. Húsruháját szögre akasztva egyre elegánsabb – bár még mindig villantásgyanús – szettekbe bújik, szerelmes dalokat búg dzsesszes beütéssel, és esküvőre készül a Yoü and I klipforgatáson megismert szerelmével, Taylor Kinney-vel. (Milyen gyakori és uniszex keresztnév lett ez!)Ami pedig a gerlepárt illeti, Calvin HarrisCalvin HarrisDJ, Énekes, Dalszövegíró, Producer40cikk5galéria2videóMég több róla úgy nyilatkozott a KISS FM rádiónak pénteken, hogy hiába írnak róluk mindennap mást és mást, az őket övező médiaérdeklődés akár sokkal rosszabb is lehetne, így hát nem zavarja. „Őrülten boldog vagyok vele” – tette hozzá.

Te hiszel a szerelmi mágiában? Szavazz!
Igen
Nem
Megosztom az eredményt
Négy hónapja (szinte) kizárólag magam főzök – 18 dolog, amire rájöttem ezalatt

Életemben először elkezdtem minden nap főzni. Nevessetek, ha akartok, nekem ez nagy dolog.

Napi horoszkóp május 27.:a Bakok komoly elhatározásra jutnak, a Halak bátran vállalják a véleményüket

Mielőtt átadod magad a hétvégének, érdemes elolvasnod a napi horoszkópod, mert a csillagok mára is izgalmas üzeneteket küldtek!

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!