Cikkek neked
Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!

Hello, itt Hien!

Hello, itt Hien!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Sziasztok, JOY-lányok! Mostantól itt a JOY.hu-n osztom meg veletek élményeimet Bostonból, ahol a Berklee College of Musicban tanulok, kövessétek az élménybeszámolómat!

Itt ülök álmaim egyetemének* könyvtárában Bostonban, és azon gondolkodom, hogy majdnem vegyészmérnök lett belőlem… Bizony! 2 évvel ezelőtt felvettek a Műszaki Egyetemre. Mert kell egy „rendes” foglakozás, mondta mindenki. Én meg kézzel lábbal tiltakoztam. Éreztem, hogy nem arra van az én utam. Mertem, léptem, ugrottam, és a Mile Stone Institue segítségével elküldtem a jelentkezésemet a világ legjobb zenei egyetemeire. Felvettek. És most itt vagyok, hogy mindent megtanuljak a zeneiparról, és nagybetűs ÉLETről.

Az élményeimet fogom veletek megosztani a JOY.hu-n, hogy lássátok, elhiggyétek, nincs lehetetlen, hogy az álmok bizony valóra válhatnak!

*a Berklee College of Musicegy kortárs zenei képzést nyújtó felsőoktatási intézmény Bostonban, az Amerikai Egyesült Államok Massachusetts államában. A Berklee a hagyományos dzsesszképzésen túl a hip hop, reggae, salsa, rock, heavy metal és a bluegrass műfajában is oktat. A felvehető szakirányok közé tartozik többek között a zeneszerzés, a zenei produceri munkák, a filmzeneszerzés, a zeneoktatás és a dalszerzés is.


Hien képes beszámolója hamarosan érkezik!

Vissza a blog nyitóra
A kereséshez kezdj el gépelni!