Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Világrekordra készül Szabó Ádám

RTL Klub
Világrekordra készül Szabó Ádám
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Az X-faktor jóképű haromnikása 24 óráig bírja szusszal...

Eddig bír ugyanis hangszerén játszani a fiatal zenész-énekes tehetség! Ráadásul mindezt nemes célért teszi. Eddig is kedveltük, de ezzel még inkább a szívünkbe lopta magát a sármos zenész!

A Csillag Születikben Szabó ÁdámSzabó ÁdámKözépiskolai hallgató, Zenész1cikk0galéria0videóMég több rólaot „Mónikával”, a hangszerével együtt ismerte és szerette meg egy ország. Amikor az X-Faktor színpadán már énekesként is tündökölt, akkor sem volt kétség, hogy elválaszthatatlanok a harmonikájával. Július 22-én, azaz szerda 12 órától Budapest szívében az Erzsébet téren készül világrekord kísérletre azzal, hogy 24 órán keresztül harmonikázik majd.
Szabó ÁdámSzabó ÁdámKözépiskolai hallgató, Zenész1cikk0galéria0videóMég több róla a műsorával és rekordkísérletével a nyári véradások fontosságára szeretné felhívni fel a figyelmet, ugyanis ezekben a hónapokban a szabadságolások miatt jelentősen csökken a véradók száma, viszont sajnálatos módon egyre több a közúti baleset is. A Ments Életet Alapítvánnyal közösen ezért véradást szerveznek a rekordkísérlet helyszínén.

A nap folyamán Ádámhoz sorra érkeznek majd sztár barátai, így többek között Vastag Csaba, Vastag Tamás és a Spoon is, akik egy-egy dal erejéig szintén hozzájárulnak az esemény fontosságához és a világrekord kísérlet sikeréhez.

Te szívesen elnéznéd akár egész nap a tehetséges fiút? Most megteheted!

Négy hónapja (szinte) kizárólag magam főzök – 18 dolog, amire rájöttem ezalatt

Életemben először elkezdtem minden nap főzni. Nevessetek, ha akartok, nekem ez nagy dolog.

Napi horoszkóp május 27.:a Bakok komoly elhatározásra jutnak, a Halak bátran vállalják a véleményüket

Mielőtt átadod magad a hétvégének, érdemes elolvasnod a napi horoszkópod, mert a csillagok mára is izgalmas üzeneteket küldtek!

Fizess elő az Instyle magazinra egy évre most 70%-os kedvezménnyel!
Borító

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!