Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Világrekordra készül Szabó Ádám

RTL Klub
Világrekordra készül Szabó Ádám
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Az X-faktor jóképű haromnikása 24 óráig bírja szusszal...

Eddig bír ugyanis hangszerén játszani a fiatal zenész-énekes tehetség! Ráadásul mindezt nemes célért teszi. Eddig is kedveltük, de ezzel még inkább a szívünkbe lopta magát a sármos zenész!

A Csillag Születikben Szabó Ádámot „Mónikával”, a hangszerével együtt ismerte és szerette meg egy ország. Amikor az X-Faktor színpadán már énekesként is tündökölt, akkor sem volt kétség, hogy elválaszthatatlanok a harmonikájával. Július 22-én, azaz szerda 12 órától Budapest szívében az Erzsébet téren készül világrekord kísérletre azzal, hogy 24 órán keresztül harmonikázik majd.
Szabó Ádám a műsorával és rekordkísérletével a nyári véradások fontosságára szeretné felhívni fel a figyelmet, ugyanis ezekben a hónapokban a szabadságolások miatt jelentősen csökken a véradók száma, viszont sajnálatos módon egyre több a közúti baleset is. A Ments Életet Alapítvánnyal közösen ezért véradást szerveznek a rekordkísérlet helyszínén.

A nap folyamán Ádámhoz sorra érkeznek majd sztár barátai, így többek között Vastag Csaba, Vastag Tamás és a Spoon is, akik egy-egy dal erejéig szintén hozzájárulnak az esemény fontosságához és a világrekord kísérlet sikeréhez.

Te szívesen elnéznéd akár egész nap a tehetséges fiút? Most megteheted!

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!