Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Cápák közé merült a magyar topmodell

Cápák közé merült a magyar topmodell
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Szikszai Johanna félelmet nem ismerve merült be a ragadozók közé.

Szikszai Johanna elmesélte, hogy a merülés előtt nem is a tenger legnagyobb ragadozóitól tartott igazán, hanem az őt védő rácstól: a szépség ugyanis nagyon fél a bezártságtól.

A magyar modell a Telenor nagyszabású, több hónapon át tartó kihívás-sorozatában vett részt, amelyben hazánk legnagyobb sztárjai adják egymásnak a stafétát, hogy bebizonyítsák, nincs számukra lehetetlen. A budapesti Tropicariumban merült a cápák közé, bátran állt a feladat elé. Közvetlenül a fürdőruhás lányt védő rács mellett cikáznak el a cápák, de a szépség higgadtan néz farkasszemet velük.

„Nagyon élveztem a cápás merülést, korábban nem volt ilyenben részem, így kíváncsian vártam. Izgultam, de egyáltalán nem féltem” - mesélte Johanna, aki azt is elárulta, jobban tartott az őt oltalmazó rácstól, mint a fenevadaktól. „Félek a bezártságtól - liftekben, szűk helyeken nem érzem jól magam, nyugtalansággal tölt el, hogy nem mehetek ki szabadon egy helyiségből. Bevallom, aggódtam, hogy egy olyan ketrecben kell lemerülnöm a cápákhoz, amelynek zárt a teteje, de szerencsére nem így történt” – tette hozzá.Hogy bebizonyítsa valóban sikerrel hajtotta végre a küldetést, a szépség egy vízálló okostelefonnal szelfizett a víz alatt.

„Egyáltalán nem okozott nehézséget a víz alatti szelfi készítés, mivel hat évig versenyszerűen úsztam, jó barátságban vagyok a vízzel” – tette hozzá a modell.

Tőle hamarosan a vagányságáról ismert Istenes Bence veszi át a stafétát.


Te mernél cápák közt merülni?

Nézd meg a galériánkat>7 kép
Cápák közé merült a magyar topmodell
Ajándék apának: 1 éves előfizetés 30% kedvezménnyel
Borító

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!