Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

8 híresség, aki nyíltan vállalja, hogy ADHD-ban szenved(ett)

europress
8 híresség, aki nyíltan vállalja, hogy ADHD-ban szenved(ett)
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Gondoltad volna, hogy Jim Carrey-t vagy Paris Hiltont figyelemhiányos hiperaktivitás-zavarral diagnosztizálták? Az évek során megtanulták, hogyan éljenek együtt a tünetekkel, sőt, még azt is, hogyan kovácsoljanak előnyt belőlük.

Az alábbi sztárok több interjúban is bevallották, hogy figyelemzavaros hiperaktivitásban (ADHD-ben)szenvednek – vagy szenvedtek gyerekkorukban –, és azt is elmesélték, hogyan tudtak megbirkózni a helyzettel. Lássuk csak:


1. Jim Carrey

,adhd sztárok,híres adhd betegek,híres figyelemzavaros betegek,ismert emberek adhd-val,adhd jelentése,adhd magyarul,

A fura grimaszairól ismert komikus bevallotta, hogy arcmimikája az ADHD miatt olyan, amilyen. Tüneteit úgy tudta kezelni, hogy felcsapott a társaság bohócává – így senkinek nem tűntek fel a tikkjei.


2. Paris Hilton,adhd sztárok,híres adhd betegek,híres figyelemzavaros betegek,ismert emberek adhd-val,adhd jelentése,adhd magyarul,

Az örökösnő a Larry Kingnek adott interjújában mesélte el, hogy 12 éves kora óta szedi az Adderall nevű gyógyszert (amely egy amfetamin származék), hogy kordában tartsa súlyos figyelemzavarát.


3. Justin Timberlake,adhd sztárok,híres adhd betegek,híres figyelemzavaros betegek,ismert emberek adhd-val,adhd jelentése,adhd magyarul,

A Grammy-díjas előadóművész többször is elmondta, hogy figyelemzavaros és emellett kényszerbeteg is. De ez sosem állt a karrierje útjában.


***Még több ADHD-vel küzdő sztárról az evamagazin.hu oldalon olvashatsz!***

Ajándék apának: 1 éves előfizetés 30% kedvezménnyel
Borító

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!