Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Stohl András exkluzív: a rosszfiúkat szeretik a nők

éva magazin / lábady istván
Stohl András exkluzív: a rosszfiúkat szeretik a nők
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Ami az Éva magazinban megjelent Stohl András-interjúból kimaradt, csak online! A színész arról is mesél, mit szeret a vadászatban és örül-e annak, hogy mindenki Bucinak hívja.

Szaftos dolgokat is elmesél Stohl AndrásStohl AndrásSzínész, Szinkronszínész, Műsorvezető11cikk0galéria0videóMég több róla az Éva magazinnak adott interjújában, most pedig a lap website-ján kimaradt részek is szerepelnek. Néhány idézet az interjúból:


Arról, hogy a rosszfiúkat szeretik a nők:

Tudod, mit látok az utcán, kinekjövök én be igazán? Az ötven és hetven közöttinőknek. Mert én vagyok az aranyos rosszfiú, akia fiuk lehetne.

Arról, hogy aznap is játszott, amikor elvesztette az édesapját:

A színpadon megszűnik minden más, csak azzal foglalkozol, hogy játszd a szereped, aztán amikor kijössz, zokogsz, és amikor visszamész, megint csak teszed a dolgod. Nem embernek való szakma.


Arról, hogy mit szeret a vadászatban:

A színházban tudják, hogy vadászni megyek este, mert egy másik Stohl AndrásStohl AndrásSzínész, Szinkronszínész, Műsorvezető11cikk0galéria0videóMég több róla van bent... Jó kimenni a vadászterületre, találkozni teljesen más foglalkozású emberekkel, akikkel mégis valami hasonló köt össze bennünket.

Arról, hogy örül-e annak, hogy mindenki Bucinak hívja:

Valahogy úgy rajtam ragadt. A családból és a közeli barátaim közül senki nem hív így. Az átlagkollégák és azok, akik az utcán megszólítanak, buciznak.


***A teljes interjút megtalálod a július–augusztusi Éva magazinban, bónuszként a kimaradt részeket pedig az evamagazin.hu oldalon! Kattints ide!***

Soha többé narancsbőr! 5 dolog, amit betartottam a cél érdekében

A bikiniszezon közeledtével a narancsbőrkérdés ismét előtérbe kerül, és jó, ha tudod, sosem késő felvenni a kesztyűt!

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!