Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Ismerd meg Freddie kedvenceit!

Ismerd meg Freddie kedvenceit!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Augusztusi pasiportrénk sztárja a Rising Star című műsor tehetséges énekese, Fehérvári Gábor Alfréd, aki többek között azt is elárulta, hogy melyik fesztiválra szeretne idén ellátogatni, illetve hogy melyik a kedvenc könyve!

„Stephen King: Halálsoron című könyve volt rám eddig a legnagyobb hatással. Ez egy többkötetes könyv, amiből készült már film is – egyik jobb, mint a másik. Kétszer olvastam a könyvet és legalább nyolcszor láttam a filmes változatát.”


„Szeretem, hogyha egy film elgondolkoztat. A Szemekbe zárt titkok című spanyol thriller például egy botrányosan jó film.”


„Akit most imádok az James Bay, szuper lett az új albuma. De szeretem például Ed Sheeran zenéjét is. A vagányabb napjaimon pedig még mindig előkerül az Arctic Monkeys lemeze is.”


„Még sosem voltam fesztiválon, de egy nagyon kedves barátnőmmel megbeszéltük, hogy idén ki kell mennem a Szigetre. Mindenképp szeretném megnézni Florence and the Machine-t, James Bay-t, és a Kings of Leon-t. Azt hiszem eljött az ideje, hogy elvegyünk a szüzességemet ilyen tekintetben.”


„Olasz konyha párti vagyok és nagyon szeretek is főzni. Illetve imádom a sült húsokat.”


A Rising Star énekeséről még többet az augusztusi JOY-ból tudhatsz meg, amihez most egyedi Kata Szegedi neszesszert kapsz!

Soha többé narancsbőr! 5 dolog, amit betartottam a cél érdekében

A bikiniszezon közeledtével a narancsbőrkérdés ismét előtérbe kerül, és jó, ha tudod, sosem késő felvenni a kesztyűt!

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!