Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Vízilabdások tekernek a beteg gyerekekért

Vízilabdások tekernek a beteg gyerekekért
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Szívós Márton és Tóth Márton azért hajtanak, hogy a Tűzoltó utcai Gyermekklinika gyermekein segítsenek!

Június végén elstartolt Szivós Márton és Tóth Márton magyar válogatott vízilabdázók összefogásával a „Két Marci, egy cél” jótékonysági program, amely során a fiúk minden egyes kilométerüket az Őrzők Alapítványnak, a Tűzoltó utcai Gyermekklinika hivatalos alapítványának ajánlják fel.

Július közepén biciklire ülnek, és célba veszi Spanyolországot, hogy így teljesítsék az El Caminot, a híres Szent Jakab zarándokutat. A Pamplonából Santiago de Compostelába tartó, több mint 750 kilométeres út gyalogosan is felejthetetlen élményt nyújt, amellett, hogy komoly fizikai teljesítményt követel – hát még egy kerékpártúra keretében!Napi 60-100 kilométereket tekerve maximum 14 nap alatt tervezik teljesíteni a távot. A Facebook blogjukon követhetitek, hol tartanak, mi történik velük.

Kalandjukkal viszont nem csak önmaguknak szeretnének bizonyítani, hanem minden egyes kilométerüket jótékonysági céllal tekerik, hogy a kezdeményezésükre érkező támogatások által az Őrzők​ Alapítványnak tudjanak segítséget nyújtani. Így nagy örömmel fogadják minden olyan magánszemély, cég vagy vállalkozás segítségét, aki szívesen hozzájárulna kezdeményezésükhöz!

Szivós Marci és Tóth Marci El Caminon megtett kilométereinek megvásárlásával 2015. június 19-i kezdettel magánszemélyek és jogi személyek egyaránt támogathatják az Őrzők Alapítványt, vagyis a Tűzoltó utcai Gyermekklinikát. Az adományokból a Klinika betegfigyelő monitorokat szeretne vásárolni, mely a Klinika hematológiai és onkológiai osztályain a kritikus állapotban lévő gyermekek megfelelő és szakszerű megfigyelését teszi lehetővé.

A támogatás lehetséges egységei:

magánszemélyeknek: 1 000 Ft / km
jogi személyeknek: 5 000 Ft / km

Természetesen egy személy több kilométert is vásárolhat!

Hozzájárulásukkal kapcsolatban az alábbi elérhetőségen érdeklődhetnek:

Kapcsolattartó: Bardóczky Eszter

Telefonszám: 06-20-253-90-71

E-mail cím: eszter.bardoczky@solazmedia.com

Szervező: Solaz Media, 1039 Budapest, Losonc utca 7.

Weboldal: www.solazmedia.com

A hozzájárulás közvetlenül az Őrzők Közhasznú Alapítványhoz érkezik*:

Bankszámlaszám: OTP 11709002-20065829

A közleménybe kérjük, tüntessék fel: El Camino


Tűzoltó utcai Gyermekklinikán kezelik az ország leukémiás, illetve daganatos beteg gyermekének több mint 40%-át, azaz annyit, amennyit az ország összes többi onkológiai központjában együttvéve. A súlyosan beteg gyermekek átlagosan akár 80%-a meggyógyulhat, ha a kezelés időben érkezik és megfelelő ellátásban részesülnek.

Jó látni, hogy az élsportolók idejüket és energiájukat fordítják a kis betegek segítésére!

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!