Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Durva vicc áldozata lett Amanda Seyfried

Europress
Durva vicc áldozata lett Amanda Seyfried
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Mark Wahlberg a szívbajt hozta kolléganőjére, aki vigasztalhatatlan zokogásba tört ki.

Saját kárán tanulta meg egy életre Amanda Seyfried, hogy Mark Wahlberggel nem szabad tréfálni. A színész ugyanis százszorosan adja vissza az ugratást...

A Ted 2 forgatásán történt a dolog, ahova Amanda – mint egyébként mindenhova máshova is – magával vitte kedvencét, a Finn névre hallgató ausztrál pásztorkutyát. Szegény négylábú lett a kegyetlen tréfa eszköze...

"Az ugratás jópofa dolog, csak akkor nem, ha Mark Wahlbergről van szó. Folyton szórakoztam vele, megijesztettem az ajtó mögül előugorva meg ilyesmi, de aztán jól megbántam. Egyik este megyek vissza a lakókocsimhoz, az ajtó nyitva, Finn meg sehol. Azonnal pánikba estem, és elkezdtem hisztérikusan zokogni." – emlékezett vissza Amanda.

Meglepő módon a következő személy, aki azonnal pánikba esett: Mark volt. A színész ugyanis nem számított ilyen heves reakcióra.

amanda seyfried sírt,amanda seyfried mark wahlberg ted 2 forgatás,
"Ő is teljesen kiborult, és nem győzött elnézést kérni. Előkapta a telefonját, hívott valakit, és megjelent egy autó. A hátsó ülésen ott volt Finn, és sült csirkét evett. Merthogy Mark is nagyon szereti az állatokat."

Szegény Amanda... Mark most nem volt jó fej!

Még több sztárhírért kattints IDE!

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!