Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Sarka Kata új munkája

Life Network
Sarka Kata új munkája
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Hetek óta sejtelmesen beszélt valami nagy dologról, valami titokról Sarka Kata, amelyről majd hamarosan lerántja a leplet. Most megtörtént: végre kiderült, mi a titok!

Műsorvezető lesz Sarka Kata!Hajdú Péter felesége június 20-ától a LifeNetwork TV Ez Zsír! című műsorát fogja, ahol egészséges életmóddal kapcsolatos témákról beszélget majd vendégeivel.

"Nagyon örülök a lehetőségnek, de nem vagyok profi, és még sokat kell tanulnom. Nem szeretném, hogy a nézők más műsorvezetőkhöz hasonlítsanak, de persze vannak olyanok, akikre felnézek. Friderikusz Sándor munkásságát például mindig is nyomon követtem, de persze ahhoz nem volt bátorságom, hogy megkérjem, tanítson. Ennek ellenére, amikor megtudta, hogy mire készülök, ellátott néhány hasznos tanáccsal, így például, hogy maradjak mindig természetes, és a váratlan helyzeteket is próbáljam nyugodtan kezelni." – mondta Kata.
Life Network

A csatorna fő profilja:a mozgás és az egészséges életmód pont Katához illik, hiszen szülései óta rengeteget fogyott, ezzel pedig sok erőt és motivációt adva a fogyni vágyóknak.

Még több sztárhírért kattints IDE!

Ajándék apának: 1 éves előfizetés 30% kedvezménnyel
Borító

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!