Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Megszavazták az év dalát!

Instagram/@markjarai
Megszavazták az év dalát!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Tegnap este a Várkert Bazárban megrendezték a Fonogram – Magyar Zenei Díj gálaestet.

„Van valami a levegőben” – szól a Halott pénzHalott pénzénekes,rapper3cikk1galéria1videóMég több róla slágere. És tényleg van valami a levegőben! Ami azt illeti, a tegnapi este folyamán ennek a dalnak köszönhetően a srácok két díjjal térhettek haza, az év hazai rap/hip-hop albuma/hangfelvétele mellett az év dala kategóriában is győzedelmeskedtek.

Instagram/@dedmani

De persze a nagy közönség kedvenc, a Wellhello sem távozott üres kézzel, ők az év hazai modern pop-rock albuma/hangfelvétele díjat zsebelték be. Sőt még az Eurovíziós Dalfesztiválról hazatért Csemer Boglárka, azaz Boggie is kapott egy díjat, méghozzá az év hazai klasszikus pop-rock albuma/hangfelvétele kategóriában.


Íme a díjazottak:

Az év hazai klasszikus pop-rock albuma/hangfelvétele: Boggie - All Is One Is AllAz év külföldi klasszikus pop-rock albuma/hangfelvétele: Robbie Williams - Swings Both WaysAz év hazai modern pop-rock albuma/hangfelvétele: Wellhello - Rakpart / apuveddmegAz év külföldi modern pop-rock albuma/hangfelvétele: Ed Sheeran - XAz év hazai alternatív vagy indie-rock albuma/hangfelvétele: Szabó Balázs Bandája - Élet elvitelreAz év külföldi alternatív vagy indie-rock albuma/hangfelvétele: Beck - Morning PhaseAz év hazai elektronikus zenei albuma/hangfelvétele: Vekonyz - The Way I DoAz év külföldi elektronikus zenei albuma/hangfelvétele: Calvin Harris - MotionAz év hazai rap vagy hip-hop albuma/hangfelvétele: Halott Pénz - Valami van a levegőben / Nem érinthet megAz év külföldi rap vagy hip-hop albuma/hangfelvétele: The Roots - And Then You Shoot Your CousinAz év hazai hard rock vagy metal albuma/hangfelvétele: Apey and The Pea - HellishAz év külföldi hard rock vagy metal albuma/hangfelvétele: Judas Priest - Redeemer Of SoulsAz év hazai hagyományos slágerzenei albuma/hangfelvétele: Nótár Mary - Mindenkinek szólAz év hazai kortárs szórakoztatózenei albuma/hangfelvétele: Gájer Bálint - Egyszerű az életAz év hazai gyermek albuma/hangfelvétele: Halász Judit - Kezdődhet a mulatságAz év hazai jazz albuma/hangfelvétele: Berki Tamás – Sárik Péter - Minden DélibábAz év hazai világ- vagy népzenei albuma/hangfelvétele: Söndörgő - Tamburocket Hungarian FireworksAz év felfedezettje: Middlemist RedAz év dala: Halott pénzHalott pénzénekes,rapper3cikk1galéria1videóMég több róla - Valami van a levegőben


Mit szólsz az eredményhez, a te kedvenc előadód, számod kapott díjat?

Ismerős? 8+1 dolog, amit csak a kismellű nők értenek igazán

Figyelem, némi önirónia szükségeltetik a következő tartalomhoz!

Láttad már Cindy Crawford 1998-as esküvői ruháját? Most végre megnézheted, de készülj fel: egészen más, mint amilyenre számítasz!

A szupermodell és férje házassági évfordulót ünnepelnek, ennek alkalmából megmutatjuk az esküvői képüket!

Anita sütött: "Anna Olson sztárcukrásszal sütöttem!”

A Food Network csatorna sztárcukrásza, a kanadai Anna Olson nemrég Budapesten járt – és nemcsak a dobostortáért és a bejgliért jött, hanem workshopot is tartott!

"Megpróbáltam pornót nézni a férjemmel, ez lett az eredménye"

Elena, a 38 éves, kétgyerekes anyuka meglepődött, mikor férje bevallotta neki, hogy pornót néz. Azt viszon nem sejtette, hogy ezáltal új ajtók nyílnak meg előtte is. Következzen a beszámolója a történtekről.

Micsoda?! 27 évvel fiatalabb pasit szedett fel Madonna

Mindjárt a hatodik X-be lép, de rajta nem fog a kor.

Fizess elő az Instyle magazinra egy évre most 70%-os kedvezménnyel!
Borító

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!