Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Csajok háborúja: a legdurvább celebharcok

Europress
Csajok háborúja: a legdurvább celebharcok
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Hollywood néha olyannak tűnik, mint a gimi, ahol a csajok bajosak és egymást tépik, irigyek, féltékenyek és képesek olyasmit a másik fejéhez vágni, hogy “gyere és mondd a képembe, ribi” (idézet Christiana Aguilerától). Szerinted melyik vadmacskaharc a legszórakoztatóbb?

Christina Aguilera vs. Kelly Osborne

Valaha a legjobb barátok voltak, de aztán Kelly elkezdett csúnya dolgokat nyilatkozni Christináról (részlet az egyik klasszikus kirohanásából: “éveken át lekövérezett, de most végre ő is dagadt lett! Remélem, most már ő is tudja, milyen érzés, mikor beszólnak emiatt!”). Christina válaszul a Q magazinban üzent a volt öribarijának: “Szerintem belém van esve, mert öt percenként rólam nyilatkozik. A múltkor odamentem hozzá egy buliban és megkérdeztem tőle: 'Neked meg mi bajod van?' Persze nem felelt semmit. Én akkor még odavetettem neki: 'Ha van valami mondanivalód, akkor gyere és mondd a képembe, ribi, ne a hátam mögött járasd a szád!'” Kár, hogy megszűnt a Mónika Show, ott megbeszélhetnének mindent.

Europress
christina aguilera kelly osbourne

Megan Fox vs. Angelina Jolie

Megan sosem titkolta, hogy rajong Angelináért és nagyon örült, amikor a magazinok elkezdték az Új Jolie-nak nevezni. Angie azonban a vérfagyasztó mondataival elvette a színésznő lelkesedését: “Talán ő is önkénteskedik Afrikában? Ott ül az ENSZ-konferenciákon? Csinál bármit azon kívül, hogy ő az új hollywoodi üdvöske, érdekli bármilyen nagyobb ügy? Nem igazán ismerem a munkásságát, jelölték már Oscarra?” Váó, reméljük Megan egy nagy visszavágón dolgozik éppen, mert ez a harc nagyon izgalmasnak ígérkezik!

Europress
angelina jolie megan fox

Lindsay Lohan vs. Scarlett Johansson

“Scarlett egy hülye k***a” - ezt a kedves kis mondatot firkálta LiLo egy vécé falára, valamelyik vadabb éjszakáján. És ahelyett, hogy az alkoholra fogta volna a dolgot, az Interview Magazinban még elkezdte magyarázni is a dolgot: “Az fáj igazán, hogy ugyanolyan keményen dolgozom, mint Scarlett Johannson és a többi, korombeli színésznő, mégsem kapok elég szerepet, mert az emberek tartanak tőlem a szétesett életem miatt.” Scarlett csak annyit tett hozzá a témához, hogy nem ismeri Lindsay-t, bár egyszer látta őt egy partin, és fogalma sincs, miért épp ő virít LiLo haragjának céltábláján. Hm, úgy tűnik, ez egy egyoldalú cicaharc, de attól még vicces.

Europress
lindsay lohan scarlett johansson

Ha a te életedben is van olyan lány, aki a riválisának tart, és szívesen véget vetnél az energiapazarló harcnak, lapozz a júniusi JOY 38. oldalán található cikkünkhöz, amelyből ellesheted Taylor Swift világraszóló ellenségszelidítő módszerét!

Még több sztárért kattints IDE!

Ajándék apának: 1 éves előfizetés 30% kedvezménnyel
Borító

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!