Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Megdöbbentő fotók A szürke 50 árnyalata film főszereplőnőjéről

Megdöbbentő fotók A szürke 50 árnyalata film főszereplőnőjéről
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Dakota Johnson még A szürke 50 árnyalata előtt leforgatja Cymbeline című filmjét, amelyben mindent mondhatunk róla, de azt nem, hogy túl szexi. A forgatáson készült képeit elnézve egyelőre nehezen tudjuk elképzelni a bájosan szexi Anastasia Steele szerepében.

New Yorkban forgatják a Cymbeline című filmet, amelyben a nagy betűs Gossip Girl, Penn Badgley és mint kiderült, A szürke ötven árnyalata film női főszereplője, Dakota JohnsonDakota Johnsonszínésznő, modell26cikk3galéria7videóMég több róla is játszik. A forgatáson készült képeket elnézve azonban valószínű, hogy A szürke film rajongói még jobban nem akarják majd Anastasia szerepében látni Dakotát.

55533.w.jpg

Bár biztos, hogy abban a filmben majd teljesen máshogy fogják sminkelni, és a haja sem ilyen lesz (sőt, ennyi vér sem lesz rajta), de azért őszintén szólva most még elég nehéz elképzelni, hogy Dakota JohnsonDakota Johnsonszínésznő, modell26cikk3galéria7videóMég több róla olyan gyönyörű Anastasia Steele lesz, aki egy találkozás után elrabolja Mr. Grey szívét.

55534.w.jpg

Te mit gondolsz róla?

55535.w.jpg
55536.w.jpg

Még több sztárhírért kattints IDE!

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!