Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

A ruhadarab, ami kényelmes, csinos, és Hollywood újfent megőrül érte

leggings, jóganadrág, jennifer lopez
Facebook
Twitter
Pinterest
Nem csoda, hogy a fél világ imádja ezt a sokoldalú darabot!

Mindig is nagyon szerettük a leggingseket, de 2020-ban, amikor a kényelem került a középpontba, még inkább megnőtt az érdeklődés a darab iránt! Elvégre ha valamiről, akkor erről a ruháról elmondhatjuk, hogy komfortos, de közben kiemeli az alakodat, ráadásul már rég nem csak az edzőtermekben lehet viselni őket. Hollywood hírességei most újfent megőrülnek a leggingsekért, amiket egyre gyakrabban hordanak a konditermen kívül is. Meg tudjuk érteni!

Lucy Hale mindenhová ebben megy

Itt van például a PLL sztárja, Lucy Hale, akit az elmúlt egy évben többször láthattunk leggingsben, mint bármi másban! A színésznő rajong ezért a kényelmes darabért, és nem egyszer bebizonyította már, hogy a színes minták igenis öltöztetnek. Ő ezzel dobja fel a sportosabb szetteket, az összhatás pedig magáért beszél.

Cara Delevingne évek óta imádja

Cara, aki a modellkedés mellett színésznőként is szívesen vállal munkát, mindig jól értett az öltözködéshez. Abban pedig ő is egyetért, hogy a leggings az egyik legkényelmesebb darab a sportoláshoz, és simán megállja a helyét a hétköznapi kiruccanások alatt.

De néhány napja egyik legjobb barátnőjével, Kaia Gerberrel kapták lencsevégre, amint épp együtt mozdultak ki otthonról. És mit viseltek? Naná, hogy leggingst!

Jennifer Lopez tökéletesen kombinálja

Hollywood egyik legfelkapottabb sztárjaként Jennifer Lopez gardróbja tele van dizájner darabokkal, de ő mégis inkább a világ egyik legkényelmesebb nadrágját szereti felvenni a hétköznapokon! A leggings alapdarab számára az edzések során, de ez a fotó bizonyítja, hogy szuper választás egy átlagos délutánhoz is. A színes nadrág, párosítva egy mini kézitáskával rögtön új színt ad a megjelenésednek, úgyhogy érdemes neked is beszerezned egy mintás leggingset!

Kendall Jennernek minden színből beszerzett

És végül, de abszolút nem utolsó sorban ott van Kendall Jenner, aki gyakran kap magára leggingst, és mindig figyel a színek koordinálására! Meg sem tudnánk mondani, vajon melyik szettben indult edzőterembe, és melyikben mozdult ki csak úgy, egy találkozó kedvéért?

Több oka is van annak, miért érdemes gyakrabban leggingst viselned, pláne az edzések során! Azon túl, hogy olyan kényelmes, mint a kedvenc pizsamád, könnyű bennük elvégezni a nagyobb mozdulatokat is például tornázás közben, ráadásul ha légáteresztő anyagot választasz, tökéletes levegőzést biztosít a bőrödnek. Csak arra figyelj, hogy mindig a megfelelő méretet válaszd, mert a túl szoros darabokkal épp ellenkező hatást érhetsz el, míg ideális méretben ez lesz a kedvenc ruhád, amit sosem akarsz majd levenni!

Plusz egy tipp: ha a leggingst nem csak az utcára, hanem sportoláshoz is viseled, a tökéletes sportmelltartó elengedhetetlen az egészséged érdekében. Íme egy szuper darab, amitől ezerszer kényelmesebb lesz az edzés.

Még több leggings-összeállítást a galériában találsz!

Galéria / 12 kép

A leggings nem csak önmagában működik, mutatjuk még hogyan!

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Kávé helyett: ez a 9 étel igazi energialöketet ad

Oké, talán a reggeli kávét nem kell velük kiváltanod, de napközben sokat segíthetnek.

Kép

8 film, amiben az intim jeleneteket nem csak eljátszották, tényleg valósak voltak

Robert Pattinson egyik filmjében nem színlelte az intim jelenetet, egy interjúban elárulta, hogy valójában is megtörtént! Ezekben a filmekben a színészek tényleg szeretkeztek...

Kép

10 egészségesnek hitt étel, ami valójában nem az: ne higgy a népszerű hívószavaknak!

Joghurt, granola, lencse chips – mindegyik egészségesen hangzik, igaz? Sajnos, bármennyire is erényesnek hangzik egy étel – különösen a „teljesen természetes”, „gluténmentes” és „élő, aktív kultúrák” – olyan népszerű hívószavakkal együtt, még mindig rossz lehet a számodra.

Kép

Ez a Taylor Swift dal szól rólad a csillagjegyed alapján

Swiftie-k figyelem! Most megtudhatjátok, melyik az a szám, amit mintha rólatok írt volna az énekesnő!

Kép

3 tavaszi ruha, ami a pasik szerint nagyon vonzó egy nőn - És 3, ami szerintük egyáltalán nem néz ki jól

Tudtad, hogy a férfiaknak is megvan a véleményük a tavaszi szettekről, amelyeket a nők viselnek? Íme a kedvenceik és egyúttal felfedjük azokat is, amelyekért nem rajonganak.

Kép

Eláll a lélegzet! Ebben a meseszép villában él Palvin Barbi és Dylan Sprouse - fotók

Palvin Barbi és Dylan Sprouse sajátkezűleg végzik a felújítást, hogy beköltözhessenek mesebeli otthonukba! Az alapok tökéletesek, de van min dolgozni.