Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

„Már három éve nem szexeltünk a párommal, szerinte ez a pornó miatt van”

„Már három éve nem szexeltünk a párommal, szerinte ez a pornó miatt van”

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Megtaláltuk Tóth Andi hasonmását: egy külföldi táncos a kiköpött mása

Mi mindenre jó a közösségi média.

Olvasd el!

Hollywood történetének 10 legelhibázottabb castingdöntése

Avagy mikor a színész teszi tönkre az amúgy sikerre ítélt filmet.

Promóciók

Az ital, amit sosem tudsz majd visszautasítani - Ismerd meg a VID varázsát!

Promóciók

Ritkán járnak a magyar nők egészségügyi szűrővizsgálatokra

Szépség

Melyik parfüm illik hozzád? Töltsd ki a tesztet és nyerd meg a Women'Secret Intimate illat egyikét!

Facebook
Twitter
Pinterest
Olvasói levélre válaszolt a pszichológus, szerinte ezt kellene tenni ebben a helyzetben.

„Hol is kezdhetném? Haladjunk visszafelé. Azon kaptam a páromat, hogy pornót néz a fürdőszobában, alig egy méterre az ágytól azon a helyen, amit azért vettem ki, hogy megünnepeljük az évfordulónkat. Amikor rákérdeztem, miért teszi, annyit mondott, ez nem tartozik rám.

Ez az egész akkor kezdődött, amikor elkezdett lányokat nézni a Facebookon, akiket mindketten ismertünk, amikor erre kérdeztem rá, azt mondta, nincs ezzel baj, bejönnek neki és én úgyis ismerem őket. Ezután minden alkalommal, amikor szexelni akartam vele, nemet mondott, vagy megvárta míg kimegyek a szobából és elkezdett pornót nézni.

Végül, amikor azt mondtam neki, hogy túl sok pornót néz, hiszen már nem is akar szexelni, azt mondta, függő. Már majdnem három éve nem szexeltünk. Most jól megvagyok a vibrátorommal, de szerintem ez így nem egészséges. Mit tegyek?” – kérdezte a Bustle magazin hasábjain névtelenül egy olvasó, akinek egy szexuálpszichológus adott tanácsot.

„Már három éve nem szexeltünk” – a szakértő válasza a problémára

„Nagyon gyakran kapok olyan leveleket olvasóktól, amikben azt osztják meg velem, szerintük mi a legnagyobb probléma a kapcsolatukban, miközben észre sem veszik, hogy azt is leírják, mi az, ami valójában az. Te most úgy látod, a fő probléma, hogy nincs szex és sok a pornó, ez pedig valóban gond. DE! A fő problémátok a leveled alapján az, hogy a párod nem tisztel téged és nagyon rossz a kettőtök közti kommunikáció. Nagyon sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de úgy látom, ha nem tesztek a dologba kőkemény munkát, nem áll előttetek fényes jövő.

És most nem arról beszélek, hogy menjetek el párszor párterápiára és beszéljétek meg egymással, mi az, amit a mai napig nagyon szerettek egymásban. Extrém nehéz jó párkapcsolatot csiholni egy olyanból, ami korábban tiszteletlen és őszintétlen volt. Ez nem azért van, mert rossz emberek vagytok. Nem azért, mert bolond vagy, amiért vele vagy. Ez azért van, mert van egy minta, ahogyan működtök és a mélyebb dolgokkal egyikőtök sem akar foglalkozni.

Nem arról van szó, hogy el akarom venni tőled a reményt és azt jóslom, hogy vége lesz, csak szeretnék nagyon őszinte lenni veled. Akartál tenni valamit az ügyben és írták egy idegennek, hogy segítsen. Valójában a dolgok csak akkor javulhatnak kettőtök között, ha minden eddiginél őszintébben beszélgettek és kimondjátok, ki mit érez. Ha a partnered nincs már 100 százalékig elköteleződve melletted, sajnos a szakítás lesz a legjobb megoldás a számotokra.

Alapvetően azt javasolnám neked, hogy kezdj el ráhangolódni arra, hogy ennek a kapcsolatnak vége. Lépj ki belőle, dolgozz magadon és találj olyan párt, aki őszinte és tisztel” – írta Sophia Benoit pszichológus válaszul.

Olvastad már?

Galéria / 10 kép

10 pornóoldal, amit nőként Te is élvezni fogsz

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Az ital, amit sosem tudsz majd visszautasítani - Ismerd meg a VID varázsát!

Promóciók

Ritkán járnak a magyar nők egészségügyi szűrővizsgálatokra

Promóciók

A női testvériség mindent megváltoztathat

Kép

Puskás-Dallos Peti igazi stíluskirály: megmutatta a tavasz legtrendibb ruhadarabját

Azonnal látnod kell, hogy miben lépett a vörös szőnyegre!

Kép

5 dolog, ami egy kamasz agyában történik: minden szülőnek tudnia kéne

A kamaszagy egészen másképpen működik, mint a felnőtteké, ezért nem érdemes elvárni tőlük, hogy éretten viselkedjenek.

18
Figyelem
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A későbbiekben ne jelenjen meg ez az ablak, akkor is felnőtt leszek még.
Elmúltam 18 éves
Még nem múltam el 18 éves