Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Nyílt levél a barátnőmhöz, aki a rossz férfihoz készül hozzámenni

Nyílt levél a barátnőmhöz, aki a rossz férfihoz készül hozzámenni
A nap cikke

27 percen át volt halott: egy nő felfedte, mit látott a túlvilágon

Tina csodával határos módon épült fel szívinfarktusából, miután pedig magához tért a kómából, azonnal felfedte, mit látott a másik oldalon, miután meghalt.

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Ő III. Károly király magyar rokona, Tibor, akit az uralkodó rendszeresen meglátogat Zalánpatakon

A brit uralkodó mindig olyan jól érezte magát magyar rokona otthonában, hogy azóta vett is magának egy birtokot a romániai Zalánpatakon.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek mesébe illő fordulatot vesz az élete április 25-e után: valóra válik a legnagyobb álmuk!

Április 25-e után igazi csodák várhatóak!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 16.: az Ikrek merész álmokat dédelgetnek, a Szüzeknek érdemes új kalandokat keresniük

A hét második napján is izgalmasabbnál izgalmasabb üzenetek várnak, érdemes tehát néhány percet a horoszkópdra szánnod!

Olvasd el!

6 étel, amit a neurológusok messziről elkerülnek: komolyan károsodhat az agyad

Ezentúl nem igazán lesz kedved ezekhez az ételekhez és italokhoz, az biztos.

Olvasd el!

Sokat változtak: így néznek ki a Bűbájos boszorkák sztárjai napjainkban

Hiába telt el 26 év, mai napig szívesen emlékeznek vissza a sorozatra. Mutatjuk, mit csinálnak azóta a Bűbájos boszorkák sztárjai, hogy a legutolsó rész is megérkezett a tévébe.

Facebook
Twitter
Pinterest
Talán nem kéne megírnom ezt a levelet, talán igen. De egy valami biztos: a barátomért teszem.

Az ember a szeretteinek, barátainak a legjobbat akarja. Így vagyok ezzel én is, így hosszú hezitálás után megszületett ez a levél, ami remélem, még ha közvetetten is, de célba ér, és talán nem csak az én barátnőmnek nyitja fel a szemét, hanem más, hasonló cipőben járő nőnek is.

"Kedves Dóri!

Végtelenül sokáig agyaltam rajta, hogy megírjam-e neked ezt a levelet. Hogy miért? Mert mindig is úgy gondoltam, hogy egy barátot szeretni kell, tisztelni, és támogatni. Nos igen, ez esetben most az utóbbi szón van a hangsúly. Az elmúlt nagyjából 10 évben, amióta együtt vagy a pároddal sok minden történt már velünk. Átéltük a felnőtté válás minden jó és rossz pillanatát, ott voltunk egymásnak, ha kellett, és volt úgy is, hogy kis időre eltávolodtunk. Úgy hiszem mindennek megvolt azt oka, és semmiben nem is akarom mentegetni magamat, ha bármivel kapcsolatban is úgy érzed, nem voltam elég jó barát, vagy szimplán csak nem voltam ott, amikor jó lett volna. De most úgy döntöttem, hogy felülemelkedve a félelmeimen, hogy akár örökre elveszíthetem a bizalmadat, és a barátságodat, mégis leírom mit gondolok az életedről. Tudom, nem kérted, és te sem tetted ezt velem soha; de talán esetemben nem is volt rá szükség. Nem vagyok gondolatolvasó, de elég jól ismerlek ahhoz, hogy tudjam, már egy ideje kételyek gyötörnek.

Féltek a változástól, az újtól, magától a félelemtől, attól, hogy kik, vagy mik lesztek a másik nélkül; miközben most sem tudjátok igazán, hogy együtt kik vagytok.

Kép
forrás: everafterguide.com

Láttam a tekintetedben, amikor elfogadtad a jó 5-6 évet megkésett lánykérést, és amikor a közös lakásvásárlásról, meg a puszta megszokásról beszélgettünk. Igen, nem volt véletlen, hogy néha bedobtam a témát más párok életéről, hiszen azt reméltem hátha magadra ismersz a helyzetből. Sajnos ki kell mondjam: a ti kapcsolatotokat már rég nem a szerelem élteti, hanem a megszokás. Féltek a változástól, az újtól, magától a félelemtől, attól, hogy kik, vagy mik lesztek a másik nélkül; miközben most sem tudjátok igazán, hogy együtt kik vagytok. Féltek kilépni a hosszú évek alatt, gondosan felépítgetett, komfortosnak tűnő valóságotokból, mert nem hiszitek el, hogy külön-külön, valaki mással akár jobb is lehet. Nagyon sajnálom! Tényleg. Mindketten annyira értékes, és szeretnivaló emberek vagytok! De még többek lehetnétek, ha meg mernétek lépni a bizonytalant: BOLDOGOK. Csupa nagy betűvel.

Tudod, gyerekkorunkban mindig is úgy képzeltem, hogy rád mindig úgy gondolhatok, mint egy igazán felszabadult, céltudatos, boldog nőre. De most, felnőttként nem ezt a nőt látom.

Ne érts félre, egyetlen kapcsolat sem fenékig tejfel, mindegyikért keményen kell dolgozni mindkét félnek! A baj csak akkor van, ha a felek nem erősítik, hanem inkább visszahúzzák, gyengítik egymást. Én pedig azt látom, hogy nálatok ez utóbbi van érvényben. A levelem célja nem a hidegzuhany, vagy az okoskodás, hanem az, hogy lásd végre magatokat az én szememmel. A barátaitok szemével. Akik mindannyian így együtt ismertek meg benneteket, és talán már réges rég elkönyvelték, hogy ti egymásnak vagytok teremtve, miközben látják az újra és újra előtörő, rendezetlen és elfojtott konfliktusaitokat is. Nekem már volt szerencsém megtanulni, hogy nem számít mi a jó a többieknek, amíg nekem rossz. Ezt most azért mondom, mert egyszer elhintetted a mondatot, hogy „már mindenki úgy megszokta, hogy együtt vagyunk”. Hidd el, azt is megszoknák, ha nem lennétek! Ne másnak akarj megfelelni! Sőt, a párodnak se! Nem kétlem, hogy mindketten szerettek valamit a másikban, amit nem akartok elengedni...de figyi, nem is kell! Attól mert két ember nem tudja, vagy nem akarja együtt folytatni, még lehetnek jó ismerősök, barátok, miután elgyászolták a szakításukat.

Kép
forrás: europress

Tudod, gyerekkorunkban mindig is úgy képzeltem, hogy legyünk akármilyen távol, vagy közel, rád mindig úgy gondolhatok, mint egy igazán felszabadult, céltudatos, boldog nőre. De most, felnőttként nem ezt a nőt látom. Attól félek, hogy a már most is igen szürke és monoton hétköznapjaid idővel még rosszabbá alakulnak, ha ősszel kimondod a „boldogító” igent, és még szorosabbra fűzöd azt a kapcsolatot, ami eddig is csak elszívta az életenergiádat. Egyszerűen csak nem akarom, hogy csalódj! Félek, hogy 10 év múlva rájössz arra, amit én már most tudok, és akkor még nehezebb lesz elszakadni, még nagyobb fájdalommal jár majd. Mert lehet, hogy akkor már nem csak ketten lesztek, és ezzel örökre egymáshoz láncoljátok magatokat, ami egyikőtöknek sem lesz könnyű.

...a sokszor közszemlére tett magánéleti töredékeitek mind-mind arról árulkodnak, hogy a közös életetek már régóta egy nagy hullámvasút, amiről valamiért nem vagytok képesek leszállni.

Ne érts félre: mindketten remek emberek vagytok, egyszerűen csak jobbak, boldogabbak lennétek valaki más mellett. Tudom, hogy minden nap igyekszel elnyomni magadban az őrlődést, meg a sokszor felmerülő „de akkor mégis hogyan”-t, de ha ez megnyugtat, a párod is régóta küzd ezekkel a gondolatokkal. Emlékszel, régebben, amíg többször összejártunk, volt, hogy vele is beszélgettem. Ő is hezitált. Ennek már vagy 5 éve, de semmi nem változott, az pedig végképp nem mondható el, hogy jobb lenne. A mások előtti veszekedéseitek, sértődéseitek, sokszor közszemlére tett magánéleti töredékeitek mind-mind arról árulkodnak, hogy a közös életetek már régóta egy nagy hullámvasút, amiről valamiért nem vagytok képesek leszállni.

Kép
forrás: europress

Nem akarom, hogy most úgy tűnjön, én vagyok minden „jó” elrontója, vagy az, aki kéretlenül beleszól a dolgodba. Egyszerűen csak nem akarom többször felvenni a pókerarcot, amikor találkozunk, és tettetni, hogy örülök, amikor megpróbálsz örülni az esküvői előkészületeknek. Ha igazán akarnád ezt, nem hagyná el véletlenül sem olyan mondat a szádat, hogy „sok idő van még szeptemberig, bármi megtörténhet...”. Én pedig nem állnék ott értetlenül, hogy most akkor megvesszük azt a menyasszonyi ruhához tökéletesen passzoló nude cipőt, vagy várunk még nyár közepéig, amíg kitalálod, mit akarsz az életeddel. Sosem késő újrakezdeni, a nehézségeken te is képes vagy átlendülni, ahogy sokan mások is tették már. Tudod, hogy én is közéjük tartoztam. És itt vagyok, a saját életemben boldogan, de érted aggódva, és bizakodva.

Bízva abban, hogy olyan döntést hozol, amit nem bánsz meg, de ami a legfontosabb: hogy talán végre igazán boldog leszel! Olyan, mint amilyennek ezer éve, kölyökként megismertelek. Kérlek, ne feledd: én azóta itt vagyok, és itt is leszek neked!"

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Hogy mi? Selena Gomez szerint rosszul csókol Palvin Barbi férje, Dylan Sprouse

A sztárok nem félnek kimondani: nagyon durva történetek osztottak meg legrosszabb filmes csókjaikról!

Kép

A csillagjegy, akinek varázslatos utazást jósolnak 2024-ben

Nincs ötleted a nyárra? Esetleg valami újat próbálnál ki? Csillagjegyed azt is elárulja, hogy milyen utazás illik hozzád a legjobban!

Kép

A francia nők már viselik: ez a lapos talpú cipő a szezon egyik legnagyobb trendje

A szandál szezonja előtt ez a cipő kerül elő a legtöbbször a stílusos nők gardróbjából.

Kép

Teszt: Az arcának egy kis részletéből kitalálod, melyik sztár van a képen?

A hírességek mindenhol ott vannak: a tévében, a magazinokban, az óriásplakátokon és a közösségi oldalakon is.

Kép

6 sorozat, ami elképesztő marketinget kapott, a nézők szerint viszont nem érdemes megnézni

Van, amikor egy alkotásnak nagyobb a füstje, mint a lángja. A netezők szerint erre a listára mind igaz a leírása.

Kép

Ez a csodaszer elképesztő módon támogatja az agyad egészségét, és megőrzi a fiatalságát: a cink 5 jótékony hatása

Nos, mit szólnál, ha azt mondanánk, hogy van egy csodaszer, melynek a rendszeres fogyasztásától megfiatalodik az agyad? Bizony, sokan nem tudják, de a cink jótékony hatásai közé tartozik többek között az is, hogy képes serkenteni, fiatalítani az agyi funkciókat. Ám nem csupán ez az egyetlen jótékony hatása van. Nézzük is, melyek ezek.