Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

4 ok, amiért az első közös karácsony a párkapcsolat legnagyobb próbatétele

4 ok, amiért az első közös karácsony a párkapcsolat legnagyobb próbatétele
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Az első közös nyaralás? Ááá dehogy? Az első együtt töltött hétvége? Nem-nem! A karácsony a legkomolyabb tesztje a kapcsolatoknak! Hogy miért?
  • Ha eddig nem, akkor most biztosan találkozol az összes rokonával! És ez nem minden, ő is találkozik a te családoddal… Ez már egy olyan szint a kapcsolatokban, ami megmutatja, hogy számítotok, és együtt terveztek. Biztos sokat lesztek zavarban, de ne aggódj: a következő ilyen ünnep már könnyebb lesz!

  • Rengeteg olyan kérdést tesznek majd fel nektek a kapcsolatotokról, amire nem számítotok. Oké, a „hogy ismerkedtetek meg?” -re már biztosan kitaláltátok a „részegen egy buliban” szofisztikált megfelelőjét, de azért a mikor lesz az esküvő, mikor költöztök össze, és a baba kérdés a legkörmönfontabb változatokban jön majd elő.
  • A pasid családjából szinte mindenki mikroszkóp alatt vizsgál majd: hogy sikerült a mézeskalácsod, mennyire örülsz az ajándékoknak, mit viselsz, hogyan beszélsz, mennyit iszol-eszel. De ettől ne feszülj be, inkább csak legyél kedves és add önmagad!
  • Az ajándékozásnál kiderül, mennyire ismeritek és mennyire figyeltek a másikra. Hogy sikerül-e örömöt okozni, és tényleg meglepetés-e, amit adtok. Ez nagyon sokat elárul!
Nem hiszel a szemednek, ha meglátod, hogy néznek ki most a világhírű Anne Geddes-babák

Különleges fotók készültek évtizedekkel a híres babafotók után!

Hogyan tartsunk rendet a konyhában kamra nélkül is?

Sokan közülünk, akik kis lakásban, vagy házban laknak próbálnak a konyha területére koncentrálni, azt bővíteni és így elmarad a kamra kialakításásnak lehetősége. Egy ilyen háztartás káosz nélküli vezetése nem egyszerű dolog. Valódi kihívás, mellyel nem vagy egyedül, és nem szégyen, ha segítségre szorulsz! Néhány tippet megosztunk Veled, ami nekünk bevált!

Napi horoszkóp május 30.: a Bikáknak végre sínen van az életük, az Ikrek komoly elhatározásra jutnak

Ma is érdemes elolvasnod a napi horoszkópod, mert fontos dolgokat tudhatsz meg a csillagjegyedből!

Fizess elő az Instyle magazinra egy évre most 70%-os kedvezménnyel!
Borító

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!