Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

4 ok, amiért az első közös karácsony a párkapcsolat legnagyobb próbatétele

4 ok, amiért az első közös karácsony a párkapcsolat legnagyobb próbatétele
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Az első közös nyaralás? Ááá dehogy? Az első együtt töltött hétvége? Nem-nem! A karácsony a legkomolyabb tesztje a kapcsolatoknak! Hogy miért?
  • Ha eddig nem, akkor most biztosan találkozol az összes rokonával! És ez nem minden, ő is találkozik a te családoddal… Ez már egy olyan szint a kapcsolatokban, ami megmutatja, hogy számítotok, és együtt terveztek. Biztos sokat lesztek zavarban, de ne aggódj: a következő ilyen ünnep már könnyebb lesz!

  • Rengeteg olyan kérdést tesznek majd fel nektek a kapcsolatotokról, amire nem számítotok. Oké, a „hogy ismerkedtetek meg?” -re már biztosan kitaláltátok a „részegen egy buliban” szofisztikált megfelelőjét, de azért a mikor lesz az esküvő, mikor költöztök össze, és a baba kérdés a legkörmönfontabb változatokban jön majd elő.
  • A pasid családjából szinte mindenki mikroszkóp alatt vizsgál majd: hogy sikerült a mézeskalácsod, mennyire örülsz az ajándékoknak, mit viselsz, hogyan beszélsz, mennyit iszol-eszel. De ettől ne feszülj be, inkább csak legyél kedves és add önmagad!
  • Az ajándékozásnál kiderül, mennyire ismeritek és mennyire figyeltek a másikra. Hogy sikerül-e örömöt okozni, és tényleg meglepetés-e, amit adtok. Ez nagyon sokat elárul!

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!