Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Baj, ha kibeszéled a kapcsolatodat a barátaiddal?

Baj, ha kibeszéled a kapcsolatodat a barátaiddal?
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Ha kapcsolatban élsz, akkor mindig van valami, tudod, a férfiak mindig tesznek valami olyat, amire nem számítunk, és ezt jó kibeszélni olyanokkal, akik kívülről látják a helyzetet!
Olvasd el ezt is!

Először is: ne érezd magad rosszul amiatt, ha gyakran felhozod a témát a barátnőid körében, mert olyan megvilágításba helyezhetnek bizonyos történéseket, amire te nem is gondolnál. Ez pedig segítségedre lehet, és jobbá is teheti a kapcsolatodat. Sajnos a férfiak általában nem ilyen nyíltak, és nem beszélnek az érzéseikről a haveroknak.

Viszont, nem baj, ha beszélsz arról a pároddal, hogy őt nem zavarja-e, ha te rendszeresen beszélsz a kettőtök dolgairól másokkal. És érdemes talán azt is letisztázni, hogy mik a határok: mi az, amit nem bán, ha megosztasz, és mi az, amiről szó sem eshet! Mindenképpen nyomatékosítsd, hogy nem pletykálni akarsz, hanem tanácsot kérni. Fontos, hogy tudja, nem lejáratod vagy cikized mások előtt, hanem tanácsokat szeretnél. Gondolj bele, hogy neked hogy esik, ha ő beszéli meg a ti dolgaitokat mással, és ennek fényében ossz meg bármit is magatokról.

Szerinted jó ötlet kibeszélni a párkapcsolati ügyeket másokkal?
Igen
Nem
Megosztom az eredményt

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!